Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-09, 12:44   #38
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Nä du, den fördelen släpper jag inte

Skämt åsido är jag långt ifrån klar. Ändrar och ändrar och ändrar. Men det känns väl som Matic är årets fynd så här innan säsongen?


Håller med dig, har ändrat några gånger med. Vill gärna få in Alexis Sanchez, men dels är han dyr som fan och kanske flyttar till en annan klubb samt att han verkar missa första omgången med. Blir väl att försöka få in han senare under säsongen.

Håller med dig om Matic, kan nog bli en av de spelare som går upp mest i värde. Tror också att de unge brassen som Man City tog in under den senaste säsongen kan bli intressant med tanke på att han verkar seriös med sin fotboll (jämfört med många andra brassar och sydamerikaner som kan kännas väldigt loja ibland). Bland så tog ABs PL-podd upp att han satsar hårt på att acklimatisera sig i England, bland hyrde han privat en lärare i engelska för att bli bättre på språket. I podden så jämförde de med Aguero som efter mer än fem år i England inte är något vidare på engelska. Så tror som sagt att han kan bli intressant, speciellt då Aguero tenderar att vara skadad en del under en säsong.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BroderH (+1)
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat