Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-10, 09:29   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57031
Standard

V75 Solvalla 16 aug


Efter helgens dubbla V75or bara två vilodagar för V75 älskarna innan det är dags för extra V75 på Solvalla med jubileumspokalen.

Bara korta kommentarer om V75 loppen då det ännu inte finns någon spelinformation och spåren inte lottats.

V75-1

Ahlsell Legends med gamlingar som kör. Stig H Johansson brukar vinna detta lopp och ser bra ut i år med då han kör egentänade Antonio Tabac. Hästen var senast ute mot bl a Tobin Kronos och Galactica i Eskilstuna. Lättare emot här.

Främsta motbudet är väl Malkin N O. Exceptional Boko har inte startat på ett tag.

V75-2

Final av diamantatoet. Många bra hästar med. Hur är statusen på Kash Brodda ? Stor favorit senast men inte startat nu på en månad. Torskade spelad till 16 för 10 mot 13 oddsaren Raise Broline sist. Den är också med här.

Var lite snack om Brokad Brodde i lördags, men den kunde inte utmana Highspirit mfl.

Gunnel Palema bra senast. Trivs på Solvalla.

Björn Goop har två intressanta med i O M Dont Cry och Mellby Dashing. Mellby Dashing körde Goop snyggt med vid vinsten senast på Axevallaq. Det var många som svor då att inte Snow Angel hann fram, men MD behöver inte skämmas för segern.

V75-3

Här ser det upplagt ut för Frode Hamres stjärna Waffle Cone om bra spår. Möter inget blodigt motstånd ser det ut som.

V75-4

EM för ston. Blev en härlig duell i fjor mellan Anna Mix och Some Summit. Tyvärr kan inte Veijos supermärr vara med i år.

Ser ut att stå mellan Anna Mix, Shadow Gar, Your Higness (om hon inte är slut) och kanske In Toto Sund.

V75-5

Big Noon pokalen för tre och fyraåringar. Tycker spontant inte att det är något vidare lopp. Treåringarna 20 meter före fyraåringarna inte de bästa. Ställer Stefan Melander i ordning Milligans School borde det vara vinnaren.

Kanske Hesoid på startvolten värst emot med några lopp i kroppen, men har väl inte mött några värstingar direkt Norrland, inkl finalen senast.

V75-6

Dagens höjdare. Vilket fantastiskt lopp. Här skulle man kunna skriva 10 sidor om hästarna. Spårlottningen blir viktig. Det är väl tre som sticker ut något alldeles extra. Readly Express, dominanten i fjor, Twister Bi som vann Oslo GP och såg riktigt taggad ut senast i Åbergs samt Cruzadon som kan hur mycket som helst en bra dag.

V75-7

Avslutningen inte lika vass men några intressanta hästar. Om inte General Biancos insats Åbergskvällen var en tillfällighet ser det öppet ut. Är den lika bra igen som i starterna innan måste det vara toppchans.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat