Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-11, 15:45   #9
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57031
Standard

Lite intressant info att beakta

- Love Dancer i avd 1 har årsdebuten avklarad. Då skor och öppet huvudlag. Nu blir det barfota runt om och helstängt. Intressant på Love You avkomma och kusken är till skillnad från flera i detta lopp ännu ingen före detta kusk.

- avd 2 vidöppen. Tro Lo Lo nu barfota runt om och troligen bike.

- i avd 3 blir Waffle Cone jättefavorit, men har under pluggandet idag fått på radarn att J Riordan ska testa Vanquish Kronos barfota runt om för första gången. Mycket intressant.

- Twigs Voice i avd 4 ska troligen tävla barfota runt om nu. Mycket intressant då den gör det väldigt sällan. Häst som kan blixtra till med toppinsatser.

- Stefan Melander pratar om att rycka skorna på Milligans School, men varnar för galopprisk i avd 5. Tidig info från det stallet bäst att ta med en nypa salt dock.

- Workout Wonder ska tävla barfota runt om i jubileumspokalen . Det gjorde den inte i Hugo Åbergs. Timo Nurmos är orolig för regn på onsdag. Han säger att solvallas bana blir rena katastrofen då och att det kan bli skor runt om på Readly Express om så blir fallet.

- General Bianco blir jättefavorit. Agerade konstigt senast säger tränaren och ska nu köras i ryggar. Intressant att Reijo L aviserar bike på Oakie.

Kommer säkert ytterligare intressant info då det är 5 dagar kvar.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat