Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-20, 12:28   #14
bettingphil
 
Reg.datum: aug 2017
Inlägg: 15
Sharp$: 130
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Förlorade första spelet så blev aldrig tal om något uttag. Har dock efter det fyllt på med ett extraerbjudande och det har då inte varit något snack om att jag brutit mot någon regel tidigare på kontot.

Jag vet om flera personer som tagit denna 3k bonusen och spelat max utan att det blivit några problem men återigen så har jag inte hört om någon som behövt ta ut.

Det är ju såklart först vid ett eventuellt uttag som det kan krångla, om du förlorar allt hos bolaget så blir dom ju bara nöjda.

Av dom reglerna jag kunde se så tyckte jag det var lite oklart, vart läser du att det står klart och tydligt att det gäller även vid odds? När jag frågade supporten tyckte jag deras svar var glasklart iaf.

Det verkar ju som att den här 3k bonusen är relativt ny och då kanske dom också har justerat reglerna en aning vilket förmodligen är till stor fördel för dom själva också då fler personer kommer nappa på erbjudandet och sedan förlora allt snabbt. Ska man grinda 25% per spel så känns det ju som chansen ökar att man tillslut kommer ta ut hos bolaget istället för att man ska förlora allt.
Rätta mig om jag misstolkar men är inte detta lite motsägelsefullt mot var Svein i supporten sagt till oss?
När en spelare försöker uppfylla omsättningskraven mot en bonus är det är inte tillåtet att placera spel för 25 % eller mer av den totala summan på kontot via en enda spelomgång i sportsbook. Spelare som överstiger denna gräns kan få sin bonus och eventuella vinster från denna borttagna från sitt konto.

Givetvis blir det inte problem förrän du är tvungen att plocka ut deg, sålänge man förlorar är de ju glada. Men vill inte råka sätta ngt spel med de 6k så det plötsligt är 20-25k å de börjar tjorva sig...
bettingphil är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat