Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-20, 15:53   #16
mumintroll
 
Reg.datum: jan 2017
Inlägg: 112
Sharp$: 593
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Då har dom ändrat. När jag körde så stod det ingenting om "sportsbook" utan endast "max 25% på en spelomgång" vilket då inte klargjorde om denna regel gällde för alla typer av spel eller bara en del.

Därför frågade jag supporten och fick ett ganska klart svar vilket gjorde att jag körde på.

Nu ser jag att det är ändrat och antagligen har väl många frågat på slutet.

Om supporten fortfarande säger att det inte gäller för "sportsbook" nu när det står i reglerna så är det next level lurendrejeri av cherrycasino.

Säga en sak i supporten sen när man kör på det och sitter med 25k på kontot så tar dom alla pengar för man brutit mot en regel som dom tidigare sa att den inte gällde.

Dom kör väl med alla knep såklart men det här skulle isf vara all time low enligt mig men man slutar väl aldrig förvånas. Får hoppas att det inte är så...

Det finns väl inte så mycket man kan göra förutom att räta in sig i ledet och se till så man inte hamnar i den sitsen.

Har ingen aning om hur en eventuell tvist skulle bli i ett sånt här fall, är för dåligt insatt i sånt.

Man kan ju tycka att om man säger en sak så får man stå för den också men det gäller givetvis inte för spelbolag. Dom kan ju inte ens stå för oddsen dom erbjuder.

När nått händer kan dom ju bara hänvisa till "när du skapade kontot och accepterade det 79428 sidor långa användarvillkoret så gick du också med på att vi kan göra precis vad som helst, nästan så vi kan ta hus, bil och dina barn också".

Jag skulle inte chansa nu när det står sådär, någon kan ju ställa på "Svein" och undra vad som egentligen gäller men chansen att han har någon koll på det är väl minimal.
Cherry är ett riktigt skitbolag. Dom har alltid haft den där 25% regeln. Så herr Svein satt antingen och blåljög eller så är han extremt inkompetent. Cherry ska man hålla sig borta från
mumintroll är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat