Ämne: Money Season!
Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-08, 19:23   #19
Lemasive
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 975
Sharp$: 2021

Allsvenskan 2012
Stats: 2 - 1 - 0
ROI: 146.67%
Vinstprocent: 66.67%

Standard

NFL-säsongen startar i september. Normalt sett brukade det första matcherna spelas första söndagen mellan den 7:e och 13:e, men sedan säsongen 2002 spelas den första matchen på torsdagen innan den söndagen. Varje lag spelar 16 matcher under en 17-veckorsperiod. Traditionellt spelas varje match på söndag eftermiddag, förutom en match som varje vecka spelas söndag kväll samt en annan match på måndag kväll - känd som Monday Night Football. Under de sista veckorna av grundserien (när NCAA-ligans grundspel är färdigspelat) brukar NFL-matcherna läggas på lördag- eller torsdagskvällar och visas nationellt på TV.

Varje lags matchprogram under grundserien schemaläggs enligt en fördefinierad formel:

* Varje lag i samma division möter varnadra två gånger: en hemma- och en bortamatch (totalt sex matcher).
* Varje lag möter fyra andra lag i samma konferens (en: conference) en gång i en roterande treårscykel: två hemma- och två bortamatcher (totalt fyra matcher).
* Varje lag möter fyra lag från en division i den andra konferensen en gång i en roterande fyraårscykel: två hemma- och två bortmatcher (totalt fyra matcher).
* Varje lag möter lagen som slutat på samma placering i de andra divisionerna i samma konferens: en hemma- och en bortamatch (totalt två matcher).
Lemasive är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat