Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-25, 20:38   #1166
neonguy
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 103
Sharp$: 375
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Thuernman Visa inlägg
Nog för att Cherrycasino är sämst, men riktigt SÅ illa är det inte... inte när det gäller omsättningsdelen av bonusen i alla fall:

Du kan även omsätta din bonus i sportsbook. Där måste samtliga spel placeras på odds över 1,80, och har ett omsättningskrav på 8 gånger.

Däremot är ju följande två villkor (särskilt i kombination) skrattretande:

• När en spelare försöker uppfylla omsättningskraven mot en bonus är det är inte tillåtet att placera spel för 25 % eller mer av den totala summan på kontot via en enda spelomgång i sportsbook. Spelare som överstiger denna gräns kan få sin bonus och eventuella vinster från denna borttagna från sitt konto.
• Samtliga bonuspengar utgår efter 14 dagar om omsättningskravet för bonusen inte blivit uppfyllt.

Dock antar jag att det "bara" är att sätta in mer pengar på kontot? Jag har väntat med denna bonus då den (även med 8 ggr omsättning istället för 40) har riktigt fula och dåliga villkor.
Ursäkta om jag är lite borta, men hängde inte riktigt med nu. Det står att det är 40x bonusen, inte 8x. Var får du 8x ifrån?

Problemet med så höga omsättningskrav är att om du hela tiden vinner på Cherry så kommer skillnaderna i oddsen mellan Cherry och t ex Smarkets äta upp hela bonusen långt innan dom 40x är uppfyllda. Jag har haft dylika problem förut, för några år sedan när jag bonustradade senast, med bonusar med mycket bättre villkor.

Vidare, under den korta perioden på 14 dagar hinner man inte hitta tillräckligt bra odds. Plus att bonustrading inte blir lönande över tid även om dom hade satt en mer generös tidsgräns. Det kanske hade kunnat varit ett alternativ om du, säg, redan röjt igenom alla andra sidor och har råd att chilla lite med Cherry.

Nåväl, sista punkten du drar upp är definitivt en dealbreaker om jag förstår rätt. Om jag ska leka djävulens advokat där så tror jag dom menar 25% av bonusen. Så, säg att du spelat bort nästan allt till t ex Smarkets, och har 100:- kvar på saldot så är det ju inte rimligt att du måste satsa 25:- på ett spel och där efter 25% av 75:-. Men, jag vågar inte uttala mig säkert här... Det skulle vara efterblivet om så vore fallet och t o m värre än 40x villkoret.

Senast redigerad av neonguy den 2017-08-25 klockan 20:39.
neonguy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat