Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-27, 21:57   #43
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
Nej det vore väl främst att 2 personer som kom in för 1k i sista stund bestämde hur vi skulle spela isånafall som jag syftade på. Helt rimligt att dom ska få en röst, men om det nu är oavgjort så kanske man kan anse att dom 8 som var med först, som faktiskt betalar 5k, isånafall ska kunna vara "utslagsrösten" istället för en lottning.
Nu vet jag ju inte vart gränsen ska gå för att man ska tycka som jag gör, men om man låtsas att 2 personer betalar 1krona och 8 personer betalar 1 miljon, så är vi överens kanske om att nånstans så kommer man ju till en summa där man kanske ska prioritera rösterna från dom som var med först för en fast summa.

Jag är inte riktigt så hjärndöd som du utgick ifrån, även om jag förstår att man inte nödvändigtvis behöver se på saken som jag gör. Jag påstår inte att jag har rätt, jag bara påstår att om man fick mer än ett par timmar på sig så kunde man komma med lite åsikter.
Du har helt rätt i att man kunde gjort på andra sätt och diskuterat det hela i all evighet tills alla hade fått sagt sitt och sedan tagit ett beslut.

Vid vidare diskussion hade ju alla ändå bara förespråkat den lösningen som var fördelaktig för den draften man vill ha. 5 stycken hade sagt att 5k röster väger mer, 5 stycken tycker inte det osv osv.

Men eftersom det behöver vara lite snabba ryck nu då det snart bara är en vecka kvar till drafterna så valde vi det mest rättvisa alternativet med lottning så att folk snabbt får veta hur det ska bli. Kan tyvärr inte invänta respons från alla eftersom det ibland tar flera dagar innan man hör något ifrån vissa personer även om det såklart hade varit att föredra att folk svarar på en fråga snabbt.

Personligen tycker jag allas röst ska vara lika värd. Utan dom två personerna som ställer upp och är med i den här ligan med 1k som insats så hade ju inte du varit med och vi hade inte kunnat få till detta alls.

Det fanns några personer här som tyckte lottning kändes som det bästa och då körde vi på det helt enkelt.

Sen var det ju otur att lotten föll som den gjorde och du behövde fundera ett varv på om man inte borde gjort på något annat sätt.

Hoppas det funkar ändå!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
MonstersOfTheMidway (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat