Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-28, 09:49   #48
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

Nu var kanske mitt ordval lite fel och det märker jag nu i efterhand. Jag menar ju självklart inte att ligan ska bli sämre eller enklare. Att vi gör dessa ändringar för att göra den simpel.

Snare tvärtom, de svåraste ligorna jag varit med i har varit ligor med större roster då man måste använda sig av spelare som man kanske inte riktigt vill osv. Det gör också att man måste fokusera på en bättre bänk.

Om jag formulerar om mig istället.

Jag tycker att 2 Flex gör en mer intressant liga och dessutom lite mer taktisk. Bänken blir viktigare då man måste ha en bra bänk med tanke på alla bye och ev. skador.

Det har inget med enklare eller sämre liga att göra utan mer att en Flex kryddar ligan med lite fler intressanta möjligheter. Snarare svårare än enklare.

Självklart ska svårighetsgraden vara hög, det är ju en del av charmen.

Det är kanske som du skriver, att vi inte ska öka roster size utan låta den vara standard, att bara öka starting lineup med Flex eller liknande.

Ju mer man tänker på det så låter det inte så dumt. Större bänk gör det ju lite enklare...

Hmm...bra synpunkt!

MoTM

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
Om poängen är att göra spelet enklare kan vi väl skippa positionerna så blir det jävligt enkelt (=

Om vi kommer utöka bänkplatserna med 2-3 platser så förstår jag inte varför vi har behovet att även göra en WR plats till flex. Det blir nog inte bara enklare vid byes och skador, jag tror att vi kommer mer eller mindre aldrig ha ett problem vid en bye eller skada då.


Vi borde väl ändå försöka ha samma svårighetsgrad på den här ligan, känns som väldigt låg nivå om man gör alla dessa ändringar. Blir ju för enkelt?
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat