Visa ett inlägg
Gammal 2017-09-08, 13:53   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57031
Standard

V64 Romme fred


Verkar inte regna i Dalarna . Fina lopp med höga prispengar i kväll.

1

Borde stå mellan Nappa Scar och Heavy Sound och tipsexperterna oeniga om vilken av de två som spetsar. Men rygg ledaren i femhästsrslopp kanske inte fel heller. Inte läst intervju med Per L men låter som att dom ska rycka framskorna på Heavy Sound.

2

Svårt kallblodslopp. Om man bara går på tid och senaste loppet är väl Brenne Jerven en spik. 24,8 över full distans. Men kallblodsloppen i dessa låga klasser och över många volter sällan så enkla att räkna ut vinnaren på. Många streck för att vara trygg.

3

Inte läst någon intervju ang Must Have, me. Barfota runt om spikalternativ på spets och slut.

Låter inte påställt på Iona H så skrikhästen på V75 senast, Elita M känns hetast emot, speciellt om det skulle bli körning. Men inte läst om det blir barfota igen. Inte lika intressant annars.

4

Bike nu på Ola Montana . Möter väl inga underdjur men alltid galopprisk i volten. Stort kuskplus på Nillans kavat men den brukar få stryk av Xanthis Business. Tempura toppform. Någon av dessa fyra vinner.

5

Får Qahar QC en ok start och Uffe kan köra sig till spets tidigt måste den bli oerhört svårslagen . Micke J lär inte svara då. Ser jobbigt ut för Candor Hall . Stor risk att få grovjobba om den ska komma in i matchen med 80 meters tillägg. Kuskplus på Super Zantos som varit ute i tuffa lopp. Barfota runt om och bike aviserat på Navigator Sib i comebacken.

6

Fyra som ser ut att kunna vinna. Jim O ska vad han sagt i intervju inte ladda med Explosive De Vie och då står det väl spets i programmet på F Du Gull. Kan bli svårfångad där då över kort distans . King City mest intressant vid högt tempo men en del talar för att det inte blir så. Queer Fish ut mot högsta klassen nu. Var hamnar den och hur viktigt är detta lopp med V75 final troligen i nästa start?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
coolmanriver (+25), thelir (+5), michael (+10), asgaya3141 (+2), Torstens (+10)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat