Visa ett inlägg
Gammal 2017-09-15, 06:36   #96
bjarnea
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 718
Sharp$: 3091
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Executive Visa inlägg
Alltid spelat på ATG men blev lite sugen på att testa Betsson med den 1000kr bonusen de har nu med riskfritt spel på trav i helgen. Allt lät bra men får huvudvärk av villkoren. Det är ju sjukt detta och undrar om jag måste skaffa juristutbildning för att lira lite trav här.

Exempel:

12.12 Högst 100 euro eller motsvarande i din kontovaluta får tas ut av vinster som uppstått från ett bonus- eller gratisspelerbjudande innan en en insättning har gjorts.

Min kommentar: får alltså inte vinna, säg 10x på en vinnardubbel, från gratisspelet, omsätta dem en gång och Sen plocka ut kanske 5-20 000. Får bara förlora minus de 1000 de går med på att betala ut. Samma belopp jag redan satt in. Ofattbart.

12.14 Otillåtet spelande - Att spela spel för bonuspengar för att bygga upp värde, sedan göra sig av med bonusen och dra nytta av det uppbyggda värdet genom en andra insättning.

Min kommentar: Vilken överraskning att jag som spelare alltid vill vinna? Sedan tvingas sätta in ett belopp för att få ut vinsten vilket inte går enligt villkoret ovan.

Detta var bara två exempel. Det går alltså inte att bli en kund och vinna eller kan någon insatt person förklara? Jag fortsätter väl i annat fall att förlora mina pengar hos ATG.
Det där låter som casinobonus-regler.
bjarnea är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat