Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-10, 15:52   #14
EdgaarGore
 
EdgaarGores avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 471
Sharp$: 269


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ska dela med mig lite av mina tankar.


Florida Marlins @ Washington Nationals

Strasburg kommer från DL och möter Sanchez som trivs mot Washington. Washington öppnar som 1.55 favorit. Intressant att Florida blir så stor dog när A Sanchez trivs mot Washington och de får antagligen tillbaka Gaby Sanchez och Cody Ross idag. Strasburg går inte mer än 6 innings idag, det gör han nästan aldrig. Det betyder att Washingtons bullpen får minst 3 innings och den känns inte alls jätte stabil efter att de blev av med Capps. Florida känns som en levande underdog idag vilket många tycker(och det gillar inte jag). Ett mer vettigt odds känns ju som 1.6-1.65.

NY Yankees @ Texas Rangers
Älskar Texas idag. Yankees kommer från en serie mot Boston Red Sox(ärkerivalerna) och innan de två tuffa serier mot Tampa och Toronto. A.J Burnett är inte alls stabil och hade problem med ryggen så blev struken från sin senaste start. Yankees svepte Texas hemma i en 3 games serie senast de möttes och jag tror det finns en chans att Texas "returns the favor" denna gång. Texas offensiva lineup är en av de bästa i majors och om pitchers som Lewis och Wilson kan hålla i sitt spel kan de bli farliga. Teixiera antagligen inte med för Yankees idag, spelar nog ingen större roll då Wilson är leftie.
Jag kommer antagligen spela ML och RL kanske till och med över. 50% av pub på NYY

Boston Red Sox @ Toronto Blue Jays

Senast Romero mötte Red Sox rekade jag Boston(14-3). Han har 1 vinst på 5 försök och fortfarande inte lyckats få en QS mot dem. Dice-K trivs mot Toronto och de slår bara .164 som lag mot honom och har 5 HRs på 128 ABs. När man vet hur bra Dice-K är mot Toronto och hur medioker Romero(Boston hitters har .406 BA på 68 ABs) har varit mot Boston, dessutom är Boston det bättre laget, så tror man ju att Boston ska gå ut som favorit här, runt 1.85-1.9. Istället får man Boston till 2.2, seems to good to be true. Boston kommer ju från en serie mot NYY och jag gillar att gå emot både Boston och NYY i serier efter de mött varandra. Boston ser för enkelt ut idag(trodde Boston skulle bli större pub favorit än va de är).

Lite tankar innan middagen....
EdgaarGore är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat