Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-11, 13:26   #595
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

ATP Toronto

Chardy - Verdasco 1 2,75 @ Bet365 (6/10)

Verdasco föll i en riktigt medioker tillställning mot Baghdatis i förra veckan, i Washington. Spanjoren höll även på att bli utslagen mot Berrer i rundan innan och spelet stämde inte alls då. I matchen mot Baghdatis hade han skrämmande många bollar flera meter utanför linjen i avspända lägen. Verdasco fortsatte inte mycket bättre i Toronto där han slog argentinaren Schwank med 2-1 i set igår, som är en spelare Verdasco tar enkelt i normala fall.

23-årige Chardy fortsätter att övertyga, och har spelat riktigt bra sedan chocken mot Ferrer i Wimbledons 3e runda tidigare i sommar. Fransmannen slog ut Badghdatis med 2-1 i set och 7-6 i avgörande i 1a rundan, där serven och forehanden var fantastisk stundtals (3e set framförallt).

Chardy vann deras senaste möte i Memphis tidigare i år, på hardcourt inomhus med 76 63. Fransmannen var enorm i egen serve då och hade hela 88 % vunna poäng på förstaserven, faktum är att spanjoren inte ens fick till en bp på hela matchen. Chardy var då i uselt slag innan turneringen medan Verdasco var i form, nu är rollerna ombytta.

Jag har stor tro på den unge Chardy för framtiden, tycker han påminner mycket om Söderling för några år sedan, och han kan mycket väl blomma ut till en topp 10-herre. I den här matchen har han en kanonchans menar jag då Verdasco inte får sitt spel att stämma medan Chardy har sin fina serve att luta sig tillbaka på. Fransmannen spelar på ursmå marginaler med ett vansinnigt tryck, och med flytet på sin sida tror jag han vinner.

Ser väldigt öppet ut där jag sätter Verdasco som knapp favorit pga rutin. Chardy har dock, som nämnt, spelet alla gånger för att slå honom och formen talar i hans fördel. Hade inte satt oddset över 2,30 här i varje fall.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat