Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-10, 10:46   #35
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Altoc Visa inlägg
Flera av de där argumenten är omskrivning av exakt samma sak - tränaren. Men vill man skriva mycket utan att säga något, så visst.
För att en häst ska passa i monté är det en fördel om den är byggd på ett visst sätt, det tror jag inte en oinvigd har koll på.
Du verkar oerhört fascinerad av kvallopp. Varför? Tror du inte samma hästkarlar som du bedömer kan spotta på sina konkurrenter och spelarkollektivet när det gäller barfotaryck kan göra det även vad gäller montélämplighet?
Låter som att man då ska titta på hur Highspeed Call är byggd för att värdera hur den ska prestera i första montestarten på lördag. Tack för infon.

Jag tycker inte att ett kvallopp är tillräckligt, men att hästen inte ens gått ett sådant gör att det inte finns något att gå på alls, och det känns verkligen inte bra. Är atg måna om att behålla den del av kundkretsen som anser att trav är ett kunskapsspel och inte ett alternativ till nätcasino så är det förödande. Nu går inte världen under när det handlar om en häst, utan det är beteendet från det statliga spelbolaget som oroar. Förra onsdagen la man in ett montelopp med tre hästar som aldrig startat i monte på V86. Vad blir nästa steg?
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat