Ämne: NFL - Week 6
Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-12, 15:07   #4
CalPrim
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 108
Sharp$: 3396
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av esken Visa inlägg
Giants widereceivers blev som ni säkert känner till decimerade ner till fotknölarna (bokstavligt talat) med OBJ sedan tidigare och Marshall och Harris i söndags som är borta resten av säsongen. Lägg därtill att Shepard är 'unlikely to start' på söndag. Det lämnar G-MEN till följande WRs på söndag:

Lewis - odraftad WR från 2016
Rudolph - odraftad WR från 2017
King - Blev cutad efter week 1 av Giants, skrev på igen i måndags och går rakt in som WR1 i laget.
I det långa loppet tror jag inte det här kommer bli så negativt som många tror. Även med alla deras stjärnor har dom ändå bara snittat 16.4 PPG. Fram tills nu har det vart ett lag med all press på sig eftersom dom är bättre än 0-5, nu tror jag den pressen släpper eftersom ingen förväntar sig att dom ska prestera utan OBJ o Co. Just att slippa den pressen tror jag kan göra större delen av laget bättre + att nu har de här WR chansen att visa vad de går för. Visst kommer nog ta 1-2 veckor innan det börjar klicka för Manning och dom nya men sen tror jag vi kan få se en positiv effekt av det här, för så mycket sämre kan inte Giants bli.

Med det sagt så tror jag inte dom räcker till i helgen och ryggar dubbeln även ryggat Lazlos dubbel som också känns riktigt bra
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
CalPrim är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat