Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-14, 22:24   #1
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

MrWin - 100 % upp till 1000 SEK


Stötte på den här sidan när jag surfade runt, skall tydligen vara Oddsmatrix likt Superlenny, GUTS och BetRedKings (urk). Har inte själv provat på sidan, tycker inte bonusen ser jättelockande ut men vet att det finns ett par riktigt hungriga själar på sidan så ett tips till er.

https://www.mrwin.com/sv/

Spoiler:
ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ODDSBONUS
Följande allmänna villkor för bonusar gäller för all tillgänglig sport på Mr Win, om inte något annat anges i de allmänna villkoren för en viss bonus.
Den kvalificerande insättningen och bonusbeloppet behöver omsättas tio (10) gånger. Minimioddset som krävs för att placera en insats med bonuspengar är 1.8
När du använder bonuspengar är den maximala insatsen som räknas till omsättningskravet 500 kr per insats. Du kan givetvis satsa mer än 500 kr men dessa pengar tas inte med i uträkningarna till din bonusomsättning.
Spel med bonuspengar på hästkapplöpning räknas inte mot omsättningskravet.
Du får inte placera oddsspel om du inte har gjort några insättningar (detta inkluderar spel med vinster från välkomst-freespins).
Totalt maximalt vinstbelopp för spel gjorda med bonuspengar är 30 000 kr om inte annat anges.
Minsta insättningsbelopp är 100 kr.
Du måste uppfylla omsättningskraven inom 30 dagar.
Om sportbonusen löper ut innan omsättningskraven har uppfyllts kommer alla bonuspengar och tillhörande vinster att annulleras. Du kan alltid kontrollera dina aktuella omsättningskrav under "Mitt konto", klicka sedan på "Aktiva bonusar" och slutligen "Sport". Du måste vara inloggad för att ta del av den här informationen.
Om en spelare gör en insättning och försöker göra ett uttag utan att ha satsat något kan Mr Win genomdriva ett omsättningskrav på x3 för det insatta beloppet. Omsättning med bonuspengar räknas inte gentemot kravet.
Om en spelare förverkar en bonus kommer bonusen och förknippade vinster att annulleras.
Du kan bara lägga ett bonusspel per evenemang. Om du vill lägga fler spel på samma evenemang kommer riktiga pengar att dras från din huvudplånbok.
Sportbonusarna är begränsade till en person per IP-adress och hemadress.
Om en spelare missbrukar ett sportbonuserbjudande har Mr Win rätt att ogiltigförklara alla bonusar och konfiskera erhållna vinster.
Mr Win förbehåller sig rätten att exkludera spelare från sportbonusar. Du kan kontrollera vilka bonusar som finns tillgängliga när du gör en insättning, efter att du har valt betalningsmetod ska du klicka på alternativet "Välj en bonus".
Vid fall där en insättningsbonus inte automatiskt tillförs ditt konto efter att du har valt bonusen och gjort en kvalificerande insättning, ska du kontakta vårt Supportteam på [email protected] innan du lägger motsvarande spel. På så sätt kan supportteamet lägga in bonusen manuellt.
Det är inte tillåtet för en och samma person att skapa flera konton för att dra fördel av våra kampanjer eller registreringsbonusar.
Mr Win har rätt att avbryta och beslagta alla eventuella vinster från spelare som använt flera konton.
Mr Win kan ta ut en avgift på eventuella vinster från konton som kan härledas till samma dator, IP-adress osv.
Spelare som samarbetar kommer att gå miste om sina vinster.
Mr Win kan, efter eget gottfinnande, kräva att en användare verifierar sitt registrerade mobilnummer innan några uttag kan göras. För att verifiera en användares mobilnummer skickas en verifieringskod via sms till användarens registrerade mobilnummer. Om telefonnumret av någon anledning inte kan verifieras, kan eventuella vinster ogiltigförklaras.
Om du vill ha mer information ska du läsa Allmänna villkor.
Dessa allmänna villkor för bonusar uppdaterades 2017-10-11
*Om det finns någon konflikt eller skillnad mellan en översatt version av de allmänna villkoren för sportbonusar och dess engelska förlaga är det den engelska versionen som gäller.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat