Ämne: NFL - Week 6
Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-15, 12:08   #8
Harletun
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 106
Sharp$: 1045

Innebandy 2012/13
Stats: 21 - 17 - 2
ROI: 129.23%
Vinstprocent: 55.26%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av esken Visa inlägg
Bränner av den här dubbeln direkt, någon annan som har något tidigt spel?

Broncos - 6,5
Redskins - 5
odds 1.96
Broncos - Giants

Giants widereceivers blev som ni säkert känner till decimerade ner till fotknölarna (bokstavligt talat) med OBJ sedan tidigare och Marshall och Harris i söndags som är borta resten av säsongen. Lägg därtill att Shepard är 'unlikely to start' på söndag. Det lämnar G-MEN till följande WRs på söndag:

Lewis - odraftad WR från 2016
Rudolph - odraftad WR från 2017
King - Blev cutad efter week 1 av Giants, skrev på igen i måndags och går rakt in som WR1 i laget.

Giants O-line är katastrof och springspelet är rankat på 30/32 pass 9/32. Broncos tror jag kommer stänga Giants rungame tidigt och lämna Eli till att hitta ovanstående backups. Ljusglimten som finns för Giants är att Eli är bland de bättre på att få iväg bollen tidigt:

49ers - Hoyer - 2,39 sekunder
Giants - Manning - 2,41 sekunder
Saints - Brees - 2,41 sekunder
Jets - Mcgown - 2,42 sekunder

Allt talar enligt mig för att Broncos kommer att köra över Giants, totalt. Giants har trots 0-5 på säsongen lyckats göra hyggligt med poäng med ordinarie receivers, nu är säsongen i stort sett över och jag tror hela laget känner av det. Broncos defense kommer att bryta ner Giants och sedan springa/kontrollera bollen.
Resultat: 27 - 10

---
Redskins - 49ers

Statistiken är jämnare mellan Redskins - 49ers än vad kvalité och outforskad potential visar. Redskins var/är min darkhorse innan säsongen och de har inte i närheten kommit upp till förväntad nivå den här säsongen. Flera spelare har underpresterat, Crowder trodde jag skulle ha 4+ TDs vid det här laget exempelvis.
Nu har Redskins hemmamatch mot ett endimensionellt 49ers, som förlitar sig på sitt defense och Hydes rungame i redzone. QB Hoyer kastade bollen 49 gånger week 5 och 41 gånger week 4 så Shanahan är inte rädd för att utnyttja passspelet men man är inte effektiv.

1211 yards
4 Tds
4 INT
15 sacks
59% comp avg.

Försvaret håller 49ers kvar i matcherna medans offense gör vad de kan.
Jag tror på ketchupeffekt för Rödskinnen.

Två hungriga lag där det Washington letar efter sin identitet som tier 1 lag och San Fran som har överpresterat men förlorat snöpligt två matcher i OT. Den stora skillnaden anser jag är potential, 49ers maxar sin just nu, Redskins är inte i närheten av sin.

Håller helt med Lazlos tankar om crossconference möten:

"Båda dessa matcherna är mellan lag som väldigt sällan mötts då båda matchupsens. Detta kan ofta innebära att lagen har svårt med den defensiva matchupen eftersom man inte riktigt vet hur man ska försvara sig mot det som komma skall. När man anfaller så har man oftast sitt eget spel som man förlitar sig på och förändrar det inte jättemycket beroende på motståndarna."

WSH powerback Kelley kommer troligtvis inte att starta den här veckan heller vilket är ett avbräck i early downs, Perrine har sett riktigt pigg ut och har bättre YPG än kelley, spelar han till sig mer snaps efter denna match om han briljerar? Thompson har också sett riktigt vass ut när han fått chansen.

resultat: 24 - 10


Synpunkter på min rek?


Även om jag håller med om att Redskins tar denna match så lite synpunkter på vissa statements i reken.

1. Att säga att Redskins inte i närheten kommit upp till förväntad nivå tycker jag är lite felaktigt. Utöver en plump i första matchen så är de ett av ligans top 10 lag om man kollar hur de spelat senaste 3 matcherna.

2. håller med om att vi inte sett så mycket av Crowder utan det är andra som klivit fram istället, exempelvis Thompson. Däremot att förvänta sig minst 4 TDs på 4a matcher av denna slotreceiver förstår jag inte riktigt?

3. Perine har verkligen inte sett pigg ut i år och har inte bättre YPG än Kelley. Kelley och Oline såg riktigt bra ut innan skadan medan Perine tyvärr inte fått ut så mycket. Däremot spelar han väldigt likt Kelley, likt en powerback och passar in bra på det sättet att Redskins vill springa hårt och behålla kontrollen över bollen för att sedan kasta first downs med lite mindre avstånd på tredje försöken.


Så, egentligen inget om tipset i sig är bra eller dåligt men var bara några synpunkter jag la märke till när jag läste reken.
Harletun är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat