Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-18, 09:39   #7
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 756
Sharp$: 37639
Standard

Officer C.D. ser det upplagt ut för när Brittish Steel är struken. Sylvester America och Alex Tröjborg är motbuden, men ingen lär väl trycka på Bergharns häst, så han kan nog göra som han vill i spets.

Arraw Hoss ligger man lågt med och hästen riskerar att fastna invändigt. Verkar behöva fler lopp i kroppen. I form och med fritt borde den vinna. Den som tar spets av Scampi och Ebony Boko kan vara en spik. Vid körning finns det gott om skrällar.

Deimos Racing återgår till att ha skorna på. Ser ut som en bra chans ändå. Skriket Mindyourvalue W.F. vinner nästan aldrig. Vid gardering är det bäst att ta med den, liksom Iago Zon, Shotproof och kanske skrällen Rushmore Face.

Fjärde loppet är hur öppet som helst.

Kash Brodde har toppchans! Har man råd och lust så kan man testa att fälla.

Juiceman är svår att sätta in i loppet och dessutom första spår. Går barfota bak. Fast? Öppet lopp! Autobahn ligger de lågt med och den tycks behöva ytterligare lopp i kroppen.

Sauron Pil går första gången utan skor runt om och så blir det rycktussar. Intressant från ett svårt läge. Global Takeover är farlig om han kommer till ledningen. Man bör sitta säker med 5-6 hästar.

Quebec C.D. ska få ett snällt lopp och känns inte het. Hon tillhör de få man kan ta bort i loppet, som är hur öppet som helst.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat