Ämne: NFL - Week 7
Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-19, 13:18   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

NFL - Week 7


Dags att kicka igång ny vecka i NFL och tiden går fort nu då det kändes som det nyss var premiär.

Stora snackisarna från vecka 6:

Givetvis Aaron Rodgers skada för Packers som inte bara innebär att hans säsong är över utan det är ju också hela Packers då han förmodligen är den enskilt viktigaste spelaren för ett lag i hela ligan.

Det katastrofala domslutet i Jets där videogranskningspersonerna lyckades hitta något som ingen annan på den här planeten håller med om. En TD för Jets blev istället en fumble + toucback så Patriots fick ta över bollinnehavet på sin 20-yard linje. En stor skandal!

"All day" Adrian Peterson fick äntligen springa av sig nu när han kom till nytt lag efter att han varit tillbakahållen i Saints. Debuten i Cardinals blev en succé med 134 rushing yards och 2 TD's. Man kan undra varför Saints inte gav en klasspelare som Peterson chansen...

Chiefs torskade oväntat så nu har alla lag förlorat denna säsongen men vi har fortfarande 2 lag som ännu inte vunnit och det är föga förvånande Browns och 49ers.


TNF ikväll mellan två riktigt bra lag i form av Raiders - Chiefs även om Oakland ännu inte riktigt kommit upp den nivån som folk trodde dom skulle ha. Carr's skada är givetvis en stor orsak till detta, vi får hoppas han är lite fräschare till nattens match annars är nog Chiefs för starka.

Någon som har något att dela med sig av inför vecka 7?

__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat