Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-03, 14:34   #61
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
Varför tyckte du att han var en förlorare? Alternativet var att ta 0p på QB positionen, vilket i en 2 QB liga måste vara en 90%ig säker förlust iaf. När han är en match ifrån att missa slutspel (blir målskillnadsaffär där han med 0p på QB positionen inte hade legat bra till) så måste man ju göra något, man måste ju kolla till situationen i ligan också.


Sidonot, usch för folk som röstar för det som gynnar det egna laget, personligen hade det troligtvis gynnat mig att vetoa den här trejden, men den är ju fair när den accepterades. Om man enbart röstar på det som gynnar ens eget lag ska man fundera på vad man själv vill att resten av lagen gör när man själv är involverad i en trade. Långsiktigt skulle det troligtvis leda till att alla trades vetoas, eftersom det inte ligger i någons intresse att något lag blir bättre. Skulle förstöra ligan /=

Mina 2 cent osv.
Det var bara min spontana känsla och jag har ingen större motivering än så i just det här fallet faktiskt. Sen är det inte säkert att min spontana känsla stämmer överens med din uppfattning kring traden men sånt är livet.

Jag håller helt klart med om att man borde köra ett så schysst spel som möjligt men gränsen för vad som är schysst eller inte är ju olika från person till person. Skrev bara att alla har väl rätt att rösta precis hur man vill på trades. Majoriteten av alla människor ser ju främst till sitt eget bästa i dagens hårda samhällsklimat, framförallt när det handlar om pengar.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat