Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-03, 16:28   #64
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mequei Visa inlägg
Jättetrade i Liga 3 denna vecka som nu fått obehagliga konsekvenser.

En av de inblandade spelarna är DS Watson, QB Hou, som väl just nu är Fantasy-MVP. Dock så blev han skadad igår och är borta resten av säsongen.

Hur tänker vi här?
Traden är inte genomförd ännu, är det fair att rösta emot traden?
Eller är det "Shit happens" som gäller?

Röstar man emot denna trade pga skadan, vart går gränsen för när man ska rösta emot en ej genomförd trade pga ändrade förhållanden?

Jag vet inte, jag lyfter frågan här iaf för att höra vad andra tycker. Om inte annat så är det bra att slå fast nåt om detta inträffar igen

Quack
Som LM för ligorna så svarade jag egentligen mest på det fetmarkerade och där är min känsla är att detta redan är fastslaget, dvs att folk röstar för att neka en trade eller inte. Detta upplägget gäller för samtliga trader oavsett vad som händer även om det är Tim Tebow mot Tom Brady.

Så även denna gången där alla får rösta precis som man vill helt anonymt utan att behöva bli hängd för sina val.

Alla tycker olika och visst kan man försöka få folk att tycka som man själv vill men det känns bara lågt enligt mig.

Angående den specifika traden så sa jag bara hur min spontana tanke var vilket garanterat är väldigt väldigt långt från en korrekt analys av traden i det här fallet. Jag har inte ens kollat matchups, BYE, lägen i tabellen, information kring alla spelarna eller någonting utan tyckte att den ena kvartetten lät klart starkare än den andra men detta kan ju givetvis vägas upp av faktorer som jag inte kollat.

Det finns ju också en gräns för hur mycket man tycker är acceptabelt att lag får ge upp för att öka sina chanser att ta sig till slutspel då det förmodligen stärker ett redan bra lag som i slutändan kanske blir oslagbart.

Ponera att jag har Tom Brady som har BYE sista veckan av serien och jag måste vinna för att ta mig till slutspel. Är det då ok att tradea bort Brady för Stanton som spelar sista veckan och finns i laget som leder serien? Det ökar ju mina chanser att gå till slutspel och ledaren av serien har råd att ta Bradys BYE-week så traden är ju rimlig för båda inblandade lagen men det är klart att resterande lag som kanske också är klara för slutspel inte känner att det här blir så bra eftersom det redan bra laget blir ännu bättre.

Enligt vissas resonemang får man då inte se till sitt lags eget bästa när man röstar i den här traden utan den måste gå igenom för att den är rimlig för båda inblandade lagen?

Nåväl, gör som ni vill men jag tycker man måste ha full förståelse att det alltid finns flera aspekter på det hela och det som är givet för den ene är det inte alls för den andre.

Trevlig helg på er allesammans och lycka till framöver. Själv har man väl redan tvingats börja ladda för nästa säsong.

Kan också redan nu meddela att prispengarna kommer inte betalas ut direkt just denna gången som dom gjort tidigare och anledningen till det är att jag kommer vara bortrest över jul och nyår när ligorna avgörs. Så det kommer tyvärr att dröja en bit in i januari innan jag kan fixa detta när jag kommit hem. Det är lika bra att tala om det så att alla har koll på läget och det inte blir någon panik när pengarna inte kommer direkt, hoppas det är ok.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat