Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-09, 13:37   #1133
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Ja, men det kanske vore något att dra igång igen faktiskt. Kul idé med dagens spel, får klura lite på om det kan vara något att satsa på.

Det har varit lite folk som frågat efter mina tips utöver det jag skriver rekar för och det kanske är lämpligt att tugga lite här i speldagboken då.

Kul att det fanns några av alla dom som läst tråden som kände att man kunde offra iaf nån sharp$ och kanske till och med ett inlägg. Credd till er modiga att ni vågade ge lite uppmuntran till något som faktiskt kan bli positivt för alla!

Tyvärr har ju hela jargongen kring spelforum förändrats radikalt sedan man började för snart 15 år sedan och det är ju ganska tråkigt. Fler än någonsin är nyfikna och intresserade men färre än någonsin vill visa sin uppskattning för arbete som folk delar med sig av. Förstår inte riktigt varför faktiskt eftersom det kan ju knappast skada att visa lite uppskattning. Dock hög risk att folk slutar dela med sig om det inte känns som nån bryr sig vilket isf blir negativt för alla för man får inga tips längre.

Jag får väl försöka vara "revolutionären" som ser till att ändra saker till det bättre igen. Nej, allt var inte bättre förr men vissa saker kanske var det.

Blev lite sentimental när man sprang över denna tråden nu igen.

Det är ju över 10 år sen som "Lazlo Lirar" drog igång för första gången på TZ. Där stängdes den tyvärr ner av maktgalen ägare och se vad det blev av den sidan tillslut med den typen av agerande.

Sedan kom "Lazlo Lirar" igång här på sharps igen för 6 år sedan med en dundersuccé direkt. Tyvärr gick den mot samma öde här tillslut då den låstes och även här gick sidan i samma riktning som TZ med liknande agerande.

Nu är sharps på frammarsch igen med nya ägare och tredje gången gillt så kanske speldagboken inte ska behöva stängas ner igen?

Btw, en rolig anekdot, anledningen till att jag valde namnet "Lazlo" är på grund av spelet GTA där en karismatiskt radiopratare i spelet hette just detta. I början av spelserien så fanns han bara med på radion men senare så blev han också delaktig som person i spelet, om jag inte minns fel så fimpade man nog honom i ett uppdrag senare i spelserien. Hur som, det tyckte jag då var ett roligt och lite speciellt namn och sedan dess har det hängt med. Tror dock att namnet stavas Laszlo men det visste jag inte då.

Nu tycker jag vi tillsammans försöker få fart på saker och ting rejält igen.

Dela med er av allt det ni har, det skadar absolut inte att hjälpa folk efter att man själv lagt spelet. Genom att alla delar med sig av sina kunskaper så får man hjälp tillbaka av folk som är kunniga i andra områden än en själv. Att hjälpas åt här på sharps skapar ett heltäckande kunnande som utan tvekan slår bolagen rejält.

Man behöver inte vara störst eller bäst för att skriva det man kan, vet eller tror. Alla har fel ibland så det är ingen skam i att missa spel och man kan inte tro eller kräva att nån alltid ska ha rätt. Med alla våra tankar, idéer och förslag tillsammans så får vi en stor edge i den eviga kampen mot bolagen.

Att bara sitta tyst själv på det man har gör ju att man heller inte får hjälp av andra med sånt man inte hade koll på. 5 spel med högt värde per dag är betydligt bättre än 1.

Skriv allt du vill, hellre det än att ingen skriver nånting. Starta en tråd i forumet när du har något att dela med dig av, eller en speldagbok. Det är inte hela världen om du råkade lägga inlägget fel för vi kommer inte straffa dig för det som det var tidigare. Utan vi guidar dig rätt och löser det smidigt.

Visa sedan uppskattning till dom som delar med sig så att det känns som att det gör nytta. Vill man inte skriva så mycket så är det ju utmärkt att bara skicka iväg en sharp$ som tack.

Börjar vi med detta igen så kan vi inom kort ha skapat en community där vi hjälper varandra till vinster hela tiden och det är väl bara positivt?

Nå, vad tycker ni? Låter inte detta båda roligare och bättre istället för att alla sitter tysta och surar i sin egna lilla bubbla?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
maximalvinst (+10), Jaxxx (+10), erek (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat