Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-14, 14:25   #72
bulle
 
bulles avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 1922
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mwickholm Visa inlägg
Betser har nu gjort ändringar i bonusvillkoren:

Uttag av bonuspengar kan först ske när bonusen har omsatts tolv (12) gånger på Sportsbook eller fyrtio (40) gånger på Casinot. det var tidigare 5 gånger på odds

När du använder bonuspengar på sport är maximala insatsen som minskar omsättningskravet 50 € per bet. Du kan placera bets med högre insatser men endast 50 € räknas gentemot omsättningskraven. någon begränsning har inte funnits tidigare
Måste återigen varna för den här skitsidan då de återigen har ändrat i villkoren

Citat:
När bonuspengar från välkomsterbjudande används för att spela på sport, så är den högsta tillåtna insatsen 50 €. Om ett spel med bonuspengar från välkomsterbjudandet överstiger 50 €, så förbehåller vi oss rätten att återta eventuella vinster och avsluta kontot.
Citat:
När bonuspengar används för att spela på sport, så är den högsta tillåtna insatsen 50 €. Om ett spel med bonuspengar överstiger 50 €, så förbehåller vi oss rätten att återta eventuella vinster och avsluta kontot.
Detta gäller både välkomstbonusen och freebets. Då denna sida dyker upp i bonustrådarna relativt ofta kan det vara bra att känna till detta. Att Sharps samarbetar med den här typen av uppenbart oseriösa aktörer är bortom mitt förstånd.
bulle är inte uppkopplad   Ge poäng