Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-17, 17:29   #1150
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Det går ju riktigt fint för stunden så det är ju väldigt trevligt.

Senast fick vi in reken ganska komfortabelt vilket var riktigt härligt.

Grizzlies saknade Conley som väntat och det blev såklart pass där då som jag skrev.

76ers och Raptors vinner sina matcher vilket också sitter fint!

I CS turneringen så är det spelledigt idag när spelarna reser en liten bit från den första lokalen som man spelade gruppspelet i till att prestera i Oracle arena i Oakland inför publik i helgen. Semifinalerna är imorgon och finalen på lördag vilket jag givetvis kommer följa. Roligt nog så har vi svenskkopplingar på många håll.

Dels vann ju NiP sin grupp och gick därför direkt till semifinal där tyvärr motstånder blir tuffast möjliga i form av världsettan SK. I gruppspelet vann NiP 4 av 5 matcher, förlusten kom mot just SK. Visst kan NiP skrälla då REZ verkar ha kommit in fint i laget och faktiskt varit turneringens bästa spelare så här långt men det blir tufft mot världsettan SK vilket vi såg redan i gruppspelet.

I den andra semifinalen ska dreamteam FaZe upp mot hemmalaget här Cloud9 som bara har amerikaner i laget så dom kommer ha publiken i ryggan. FaZe värvade ju nyligen in legendariske svensken olofmeister till laget och det är ju superstjärnor på varje position hos FaZe så mycket talar ju för en drömfinal mellan SK och FaZe.

Vilken kartan blir mest CT-sidad och T-sidad då? Det ser ganska klart ut just nu och med bara 3 matcher kvar så kan varje karta max spelas 3 gånger till och förmodligen blir det bara 0-1 eller möjligen 2 gånger till.

Train som vi spelade på till 3.75 i odds kommer med största sannolikhet vinna den mest CT-sidade kartan då det ligger på 61.9% just nu på 5 matcher. Närmaste konkurrent är Mirage som ligger på 52.3% på 7 matcher. Det är alltså stort sample på Mirages 52.3% då den spelats hela 7 gånger och att den procenten skulle stiga radikalt på 1-2 matcher känns inte troligt. Det är inte heller troligt att Train kommer sjunka radikalt heller. Denna borde kunna hitta hem även om det såklart aldrig är säkert.

Tyvärr ser det ungefär lika klart ut på vilken map som kommer bli mest T-sidad där vårt spel på Cobblestone till oddset 6.50 ligger på 59.2% över 5 matcher. Det är tyvärr en bra bit ifrån Cache som ligger på 68.5% över 3 matcher. Detta spelet lider fortfarande över att "TheMongolZ" spelade den i början av turneringen och blev överkörda på sin CT sida. Här är dock hoppet aningen större eftersom Cache endast spelats 3 gånger vilket gör att samplet för 68.5% är betydligt mindre än Mirage för CT-spelet. Det innebär att om Cache spelas 2 gånger till och det blir väldigt CT-sidat i dom matcherna så kan procenten förändras ganska rejält.

Kommer våra kartor spelas under finalhelgen så det kan hända någonting?

Mellan SK-NiP så är jag nästan helt säker på att NiP kommer plocka Cache som sitt första val.

SK bannar alltid Nuke vilket är en bra karta för NiP. Oklart vad NiP kommer banna först då man brukar göra lite olika men Cobblestone eller Mirage känns väl troliga då det är starka kartor för SK och det är kartor som NiP helst inte vill spela.

NiP har då möjligheten att plocka Cache med sitt förstaval vilket man säkerligen kommer göra. Cache är en map som SK inte spelar så mycket och i senaste storturneringen i Köln så var NiP med och spelade 6 kartor, 4 av dom var Cache och man vann samtliga 4 matcher på Cache men förlorade övriga 2 kartor. Man gick igenom gruppspelet genom att endast spela Cache och vinna den mot idel topplag och sedan i slutspelet så plockade man Cache och vann den men förlorade resterande 2 kartorna och åkte ut 1-2. Så Cache är kanske den enda kartan som NiP har visat sig ha fördel mot topplagen så det vore idiotiskt att inte plocka den direkt när man också vet att det är en karta som SK inte gillar. NiP har också släppt igenom Cache länge i vetoprocessen under gruppspelet vilket indikerar att man är trygga på den och redo att spela Cache för annars hade man bannat den tidigt.

SK kan välja lite vad som helst då man är starkt på mycket. Finns Mirage kvar tror jag dom tar den. Annars blir det nog Overpass.

Sista map kanske skulle kunna bli Train som båda lagen är ok på, kan även bli inferno. Lite svårt att veta exakta vetoprocessen här då båda lagen kan spela många maps.




I den andra semifinalen så kommer FaZe banna Cobblestone om man gör som vanligt då man inte spelar på den samtidigt som Cloud9 är starka på Cobble och Cloud9 bannar Nuke av samma anledning.

1. FaZe removed Cobblestone
2. Cloud9 removed Nuke
3. FaZe picked Overpass
4. Cloud9 picked Train
5. FaZe removed Cache
6. Cloud9 removed Inferno
7. Mirage was left over

Känns som troligt scenario.


Finalen spelas i bäst av 5 vilket gör att 5 av 7 kartor. kommer finnas med men det kan ju bli så att något lag avgjort matchen innan man hunnit spela alla 5 kartorna.

Vi lär få se Cache minst 1 gång och Train säkert 2, desto mer tveksamt kring Cobblestone.


Blir en spännande helg iaf med riktigt bra matcher med stort intresse i samtliga som svensk supporter!


Allt detta är ju imorgon, så vad händer idag då? Jo det är full rulle med hela 11 matcher i NBA och det finns en hel del intressant. Återstår att se om jag knåpar ihop någon rek under kvällen.

Jag gillar Pistons (som vanligt) men även Wizards, Hornets, Wolves, Blazers och Lakers som alla känns som riktigt bra vinnare inatt, både ML, ATS och med köpta linor beroende på vad man gillar!

BOL!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat