Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-28, 14:14   #9
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Vet inte om ni vet vad Coolbets snöboll är?

Du ska under 7 dagar spela 1 spel per dag med odds över 2.00. minsta insats 50 kr på måndag och du måste gå all-in varje dag. och då delar alla som klarar 7 dagar på en 50k bonus.

Satt den en gång, tyvärr sämst veckan hitills men man ska inte klaga..

Dag 2 idag, mitt spel går på under 2.5 mellan the foxes - spurs.

Känns ofta avslaget i veckomatcher och lagen går inte för en 0-4 då de försöker tanka energi och ladda inför helgen/vila spelare inför helgen.

Annars har jag lagt ett DNB spel på Brighton, CP har absolut börjat hitta formen, men att brighton hemma inte ska få med minst en pinne ser jag inte vara troligt.

Även lagt på Newcastle då jag fick det till marknadshögst + att WBA nyligen bytt manager. WBA fick förvisso med sig en pinne mot spurs borta, men de spelade "Park the bus" hela matchen och i denna matchen så måste de börja spela fotboll. Har svårt att se att nya tränaren, som fyi sagt "jag är inte en huvudtränare, jag är en assisterande", fått sitt spel in i laget. Benitez tar iaf en pinne här men tyckte marknadshögst på rak 2a lockade för mkt!

Även Watford + 1 känns dyng hett. United är ett väldigt defensivt lag, och om de möter ett Watford som börjat ruggigt starkt på borta plan så tror jag inte mou går för mer än en uddamålsseger / 0-0. 0-1 känns högst troligt men Watford är inte ett lag som ger sig likt många andra lag utd mött iår. United är 2-2-2 på bortaplan med 8-5 i målsnitt där överkörningen av swansea i premiären är den matchen som detta spel inte hade suttit i.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)

Senast redigerad av Philjay den 2017-11-28 klockan 15:26.
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat