Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-09, 13:06   #1157
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Det blev ett ganska bra resultat på kvartsfinalerna igår trots att vi inte hade dom berömda marginalerna med oss.

Optic vinner första kartan Inferno som var fnatics mappick och skapar sig ett guldläge men som sagt så är jag väldigt irriterad över attOptic valde Train som sitt pick eftersom det spelar fnatic rakt i händerna. fnatic vinner train och den tredje och avgörande kartan blir otroligt jämn och när vi ska spela sista rundan så leder fnatic 15-14 och har inga pengar att köpa bra vapen medans Optic har precis allt dom kan önska sig i sista rundan. Då gör fnatic som dom brukar, dom går och vinner sista rundan trots att dom på förhand inte hade så stora chanser att göra det. Fnatic vidare alltså och vi förlorar spelen men precis som jag anade så blev matchen stenhård och kunde gått åt vilket håll som helst och då sitter man ju hellre med underdogen till högt odds, denna gången gick det inte vår väg bara.

Misfits trodde jag desto mer på vilket också visade sig vara helt rätt eftersom Misfits vinner sin match mot Hellraisers med 2-0. På Misfits pick Cobblestone så var dom nära att slarva bort segern, 15-12 blev till OT och sedan hade man 3-0 i OT som tappades till dubbel OT. Misfits vinner tillslut första kartan och sedan på Hellraisers pick Overpass så var det inget som helst snack om saken utan Misfits vinner busenkelt med 16-6 och detta gav rejält plus på denna matchen.

Totalt +12.85 på dessa 2 matcherna får man ändå vara nöjd med även om man såklart alltid önskar mer.


Idag är det dags för semifinaler och jag kommer inte reka något mer än det vi redan har sen tidigare.

Före turneringen spelade vi ju att både SK och FaZe skulle ta sig till final till 2.00 gånger pengarna vilket gör att vi nu har 2.00 på att dessa lagen ska vinna sina matcher.

FaZe står i ca 1.30 mot fnatic i den första semifinalen som startar kl 16:00.

SK står i ca 1.15 mot Misfits i den andra semifinalen som startar ca 30 minuter efter den första är klar.

Således så har vi ju riktigt trevliga positioner med turneringsspelen att SK och FaZe ska nå finalen eftersom båda är storfavoriter i sina semifinaler och vi håller ju givetvis på dessa lagen och jag vill inte spela något utöver det.

Man skulle ju kunna spela på att något av lagen ska vinna 2-0 men även där har vi ju ett turneringsspel levande då vi har ett maxspel på att det ska bli under 45.5 kartor i turneringen.

Just nu har vi spelat 35 kartor och det kan spelas 7-11 kartor till.

Därför så hoppas vi att minst 1 av dagens semifinaler slutar 2-0 för då är också det spelet klart eftersom då kan det max bli 45 kartor.

Under 2.5 kartor står i 1.66 i FaZe's match och 1.53 i SK's match hos bet365 så enligt oddsen har vi ju mycket goda chanser att iaf 1 match slutar 2-0 och vi får in spelet.

Skulle båda dagens semifinaler mot förmodan sluta med 3 kartor så kan vi i i morgondagens final spela max 4 kartor i bäst av 5 matchen för att kunna få in spelet.

Det lär vara höga odds på att det blir 5 kartor i finalen + att det redan är höga odds på att det ska bli 3 kartor i bägge semifinalerna så maxspelet har mycket goda förutsättningar att sitta även om det givetvis aldrig är helt klart förrän matcherna spelats.


Så även om det inte blir några rekar från semifinalerna så har vi ju mycket att jobba in. Det vore ju också trevligt om vi kunde få in en CT-sidad Cache samt en T-sidad Cobblestone för att öka chanserna för det spelet.


Kanske kan bli någon NBA-rek senare dock, det visar sig!

Trevlig lördag allesammans!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat