Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-10, 14:24   #1158
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Precis som jag trodde och spelade på inför turneringen så blir det en ”drömfinal” mellan världens i särklass 2 bästa lag vilket är SK och FaZe. Dom ska tampas i en match där man spelar bäst av 5 kartor vilket är väldigt roligt tycker jag för då måste man kunna spela bra på många kartor för att vinna och man kan inte bara specialisera sig på några få kartor.

Både SK och FaZe vann sina semifinaler med 2-0 igår vilket var trevligt för flera av våra spel från innan turneringen.

Så har du aldrig tidigare sett cs:go tidigare men är lite sugen så finns det inget bättre läge än att dra igång livestreamen idag med start kl 16 för att se en match av absolut bästa klass och givetvis är det gratis att se matchen.

Vi har en svensk med i finalen i form av olofmeister som spelar för FaZe som också har dansken karrigan i laget som kommer få spela inför sin hemmapublik i Odense, så FaZe kommer utan tvekan ha publiken i ryggen.

Några av våra turneringsspel lever ännu även om dom flesta faktiskt redan är vunna.

Under 1200.5 rundor spelet mådde bra av snabba och korta semifinaler igår. Just nu ligger vi på 1069 rundor vilket är en ganska bra sits inför finalen. Skulle finalen spelas i maximala 5 kartor så har vi råd med 26.2 rundor per karta och linan på över/under för respektive karta ligger på 26.5. Blir det 4 kartor så har vi råd med 32.75 rundor per karta och blir det endast 3 kartor så har vi råd med 43.66 rundor per karta. Matcherna spelas ju i bäst av 30 rundor med övertid om det står 15-15 efter 30 rundor.

Cobblestone och Nuke kommer med största sannolikhet bannas av lagen och resterande 5 kartor kommer vara med men om det slutar 3-0 så hinner ju 2 ytterligare inte spelas eftersom bäst av 5 matchen är ju slut när något lag nått 3 vinster.

Således så kommer inte Nuke att spelas en enda gång på turneringens 42-44 kartor men alla andra kartor spelas minst 3-4 gånger. Spelet på att Nuke skulle bli kartan som spelas minst gånger sitter därmed busenkelt.

Båda maxspelen är också dom klara tillsammans med en rad andra spel som gjort denna turneringen riktigt trevlig för min del. Hoppas det fanns någon som ryggade iaf!

För finalen kommer jag inte spela något alls då matchen känns stenhård och oviss. Jag håller en tumme för FaZe och svenska olofmeister dock!

Sen är det som vanligt massor av matcher i NFL på söndagar och lite NBA på det så det blir full rulle hela kvällen!

Ha en härlig söndag allesammans!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat