Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-19, 15:46   #2
Lotus
Guest
 
Inlägg: n/a
Sharp$:
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Av de 8 V75or som ska köras från och med lördag fram till nyårsafton är det bara denna med finaler och omgången i Halmstad 30 dec som är ”riktiga” V75 lopp. Den sportsliga höjdaren blir denna finalomgång trots att det verkligen inte är någon av årets bättre finalomgångar. Startlistorna till Halmstad och Örebro nyårsafton kommer först den 26 december så det finns bara tre omgångar att läsa på just nu men även startlistorna till Åbys V75a den 28 dec ska komma innan helgen. Är det gäller V75 på Bjerke den 27 december och V75 på Momarken den 29 dec tror jag att startlistorna kommer denna vecka för dom som ska spela dit. Krävs ju enorm tidsplanering för travspelarna, för det duger knappast att börja läsa på omgångarna först under tävlingsdagen.

V75-1

Kash Brodda vinner väl igen trots att det är stoeliten. Enormt gynnad av barfotaförbudet. Indoor Voices mer ojämn i prestationer än en grusväg i Norrland.

V75-2

Eelis och Man of Steel ser ut att sticka ut. Man Of Steel galopperade i lunchloppet igår i Halmstad. Kan dock ha berott på materialfel och fördröjd start, men den var nära startgalopp även vid V75 vinsten på Jägersro och nu långresa . Blir nog jänkarvagn igen som den tävlade med ffg näst senast. Vanlig vagn igår i lunchloppet.

V75-3

Ett stayerlopp av rätt medioker klass. Är väl Nahars sista start i livet och blir nog mycket fokus på det, men känns väl inte givet att den rundar 14 hästar med skor på alla hovarna. Gigantiska kuskplus på två hästar. Global Tailwind med Erik A och I am dynamite körs av Peter U istället för Collander.

V75-4

Väldigt trevlig bronsfinal där både Global Trust och National Prince fick bakspår. Kan Island Life spetsa? I så fall intressant.

V75-5

Silverfinalen är ok men stora frågetecken på hur många kommer prestera med skor. Angle Of Attack favorit igen trots dåligt spår? Från det läget borde det inte bli spets lunk och slut ännu en gång.

V75-6

Guldfinal och 9 hästar anmäls. Lär inte bli slut på snacket om gulds vara eller inte vara på vintern. Kan Zenit Brick spetsa eller blir det vinterhästen On Track Piraten som körs där? OTP gick som tåget under barfotaförbudet förra vintern.

V75-7

Flera som missgynnas av skor i klass 1 finalen också. Tagit sig till final barfota. På med biken igen på Demolition Man F och det kan bli spets och slut igen som senast när den gick med bike ffg. Men öppet lopp och som sagt stora frågetecken för skor på flera av de tänkbara vinnarna .


Sammanfattningsvis är detta julens travhöjdare sportsligt utan konkurrens. Dock ser det väl inte jättesvårt ut på förhand så inte omöjligt att atg kan generera ett antal miljoner till superjackpoten nyårsafton.
Tack för dina tidiga tankar alltid. Hoppas listorna till Åby blir bra också. Mot sju!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+2)
  Ge poäng Svara med citat