Ämne: Spelvärde
Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-20, 10:03   #6
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Att sitta och på beställning skriva tips till alla möjliga banor, lopp med hästar man aldrig sett, banor som mest liknar en del av endurons Novemberkåsan och kuskar som kör ett lopp var sjunde palmsöndag är oerhört svårt och rätt trist.

Hur ointresserad man än är så skall tipsen fram i tid, motiveringar skall skrivas, ranken mekas ihop och spelförslagen sättas samman. Alla dagar i veckan. Det här med helg, semester, familjer är rätt så diffusa begrepp. Det är inte särskilt bra betalt. Det är få som orkar hålla på särskilt länge i den där branschen.

En duktig tipster kanske på en normal arbetstid kan täcka upp V75-hästarna, kulltopparna bland unghästarna och hästarna på sin hemmabana med omnejd. Men den som tror att det finns någon som har någon egentlig koll på Bodens montéhästar, unghästarna på Jägersro och de värmländska vardagstravarna samtidigt tror fel. Det spelar ingen roll om man jobbar på Spelvärde eller någon annanstans, redaktionsresurserna räcker inte till för att ha koll på allt. Och intäkterna räcker inte till för tillräckliga resurser.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat