Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-21, 17:21   #4
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Dålig koll men man får väl göra en liten P54 eller jaga jackpotpengar på V6.

Som upplagt för reducerat idag då det finns badkarsvinnare i alla lopp utom det sista kanske men ändå frågetecken på dom. Kräver man att typ 2 av 4 ska infria så reducerar man systemkostnaden rejält men bör ha kaninchans att lyckas.

Poochai möter bara skräp. Om inte skor och brodd sätter ner den enormt, tävlar alltid barfota runt om, så ska den ju bara vinna. Minus att Peter Andersson i atg live spikar. Hans favoritspikar brukar torska 9 ggr av 10.

Silver Jo ska vinna andra normalt men sägs att omstarter vore jätteminus. Stor risk för omstart i kallblodsmonte över flera volter. Ett lopp med hästar som aldrig kvalat eller startat i monte. Man spyr(igen) över att spelbolaget inte längre vill att det ska gå att analysera hästar. Bara gissa.

Hope And Dreams ska ha varit grymt fin i första jänkarvagn senast i Norge på usel bana. Bruden som kör Mattie har ingen statistik man vill se på en favorit. Dock har hästen mött helt annat motstånd . Täta starter ett stort ?

Laggaprinsen tjänat mest, eller lika mycket som Brekke Balder som står 40 m efter. Vinner väl felfri men att spika ett orutinerat kallblod som galopperat alla gånger utom sist känns sådär.

Tyckte dom sa att Weekend Fun ska gå med jänkarvagn idag. Det har den gjort nästan varje gång dock så förstår inte hetsen över det hos atg live experterna. Men låter väldigt bra på den. Toppchans troligen.

Svårare med a häst i avd 6.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat