Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-22, 16:59   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 156
Sharp$: 57013
Standard

V64 Bollnäs 22 dec


Sista riktiga V64an på länge i och med att V75 tar över som dagens huvudspel fram till nyår. Den stora fördelen med V64 jämfört med extra V75 är möjligheten att bara spela i alla rätt poolen.

I avd 1 finns inte samma tveksamheter på megafavoriten som igår. Narold Vox tävlar nästan alltid med skor. Däremot är motbudet Calle Laday klart bäst barfota. Tvärtom mot igår således och storfavoriten måste ha riktig toppchans mot detta gäng .

Precis som igår i Östersund är av 2 ett montelopp. Då vann en som varken kvalat eller startat i monte. Samma idag? Flying Postman ska vara snabb ut och verkar som stallet tror det kommer bli ett stort lyft med monte för den. Storfavoriten ska också med såklart om man ska vara säker.

My Dream Art som storfavorit i avd 3 känns inte så säkert. Inte startat på över två månader, osäker och skor och brodd kan vara ett jätteminus. Dåligt lopp dock. 1,2,5,6 som garderingar till favoriten borde räcka.

Avd 4 ett riktigt skräplopp. Mikado Amok är väl spetsfavorit och väljer troligen den som a häst. Krävs nog många streck för att vara säker.

Showman Brodde berättigad favorit i femte då den mest möter skräphästar. Jagar man stora pengar är nog alternativet helgardering.

Sista loppet kanske det svåraste . Visst , man kan chansspika favoriten Doctor Doxey Zenz men tycker kusken har en oerhörd förmåga att hamna på vingel och köra bort vinstchanserna. 1an troligen mest missgynnad av skor. Många streck för att vara säker här med.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+10)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat