Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-07, 16:43   #47
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

Hej,

Lite fler inlägg sedan jag sist kollade. Tråkigt då att det handlade om det ämne som alltid verkar framkalla problem och tråkigheter...pengar.

Att ha en insats i fantasy är betydligt roligare men det innebär också ibland problem då pengar får folk att bli giriga, "ljuga" och bli en annan person helt enkelt. Varför förstår jag inte riktigt, alla vet förutsättningar, alla vet vad gambling är och vad det innebär.

Att det var Harletun är lite extra tråkigt då vi hade extremt roliga duster i ligorna och i Sharp 3 så stångades vi rejält i finalen.

För mig är det faktiskt inte så svårt.

Man ger Adam en absolut sista chans, betala in insatsen inom 1dag eller något sådant. Gör han inte detta så är han portad från ligorna i ett tag framöver och pengarna går vidare till next in line, så som det blir när en dopad blir påkommen etc.

Tycker inte vi behöver krångla till det mer. Man ska ha betalt insats för att få ta del av potten, inget annat är rättvist.

Vet inte om jag tolkar inläggen fel men hoppas inte det diskuteras att ge Harletun en del av potten utan att han betalar? För att han ska få ta del av potten så måste han självklart betala omgående.

Adam är en väldigt bra fantasy spelare och en kille jag absolut vill möta mer i framtiden. Jag hoppas därför allt löser sig och man får stångas med han även detta året. Jag har haft bra dialoger med Adam och inte uppfattat honom som en "smitare" eller oärlig person. Jag tror och hoppas att han är extremt ångerfull och vill lösa detta på ett smidigt sätt.

Ha det bra alla!

MVH / MoTM
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat