Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-14, 16:24   #7
Zatchi
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 53
Sharp$: 86

NFL 2010
Stats: 64 - 74 - 1
ROI: 95.36%
Vinstprocent: 46.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jitte Visa inlägg
Många fler matcher idag jämfört med de tidigare dagarna.

  • Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
  • Pittsburgh Steelers - Detroit Lions
  • Arizona Cardinals - Houston Texans
  • Green Bay Packers - Cleveland Browns
  • St. Louis Rams - Minnesota Vikings
  • San Diego Chargers - Chicago Bears
  • Seattle Seahawks - Tennessee Titans


Tankar kring dessa?
Kan ge er en del info ang Dolphins.

Defence: Nolans (ny DC) tänk är ett lyft för försvaret. Mycket mer aggressivt tänk än tråkgubben innan. Dessutom kommer det vara ett "hybrid"-försvar än ett strikt 3-4 som tidigare.

D-line ser stabil ut även om Merling försvann. 1st round pick Odrick har imponerat under TC, och kommer med största sannolikhet vara starter före de free agents laget har signat när säsongen drar igång. Starks, som gått från lagets bästa DE till starting NT under offseason ska också ha lyckats bra, då han väger upp en lite lättare kropp (305 pounds) med rörlighet.

Bland linebackers är Dansby självklart det stora namnet, som blivit en ledare för hela försvaret. Han och Crowder kommer starta som ILB. Bland OLB kommer det bli mycket rotationer. Koa Misi, som draftades i andra rundan som pass rusher, har visat sig vara bäst i coverage. Cameron Wake har imponerat som pass rusher (vinner 1-on-1 mot Jake Long 30% av möjligheterna) och spås hamna över 10 sacks under säsongen.

DBs har sett bättre ut än väntat. Både Davis och Smith hade det väldigt jobbigt mot Marshall i början av TC, men har lärt sig nu. Will Allen har tyvärr rensat upp i knät efter en tidigare operation, vilket gör att han inte är tillbaka innan regular season börjar. En kille som kommer få chansen mycket under preseason är Nolan Caroll (från årets draft). Det står mellan honom och Jason Allen (1st round pick för några år sedan) om vem som blir 5 DB i nickel under året.

Offence: Sparano har lekt och shiftat mycket med sin favoritdel - O-line. Endast Jake Long, och förmodligen Carney, är inskrivna som starters. Det har gjort att O-line blivit överkörda av D-line under TC, eftersom de inte är det minsta ihopspelade.

Ronnie & Ricky ser ut som de ska, har väl inte fått så många reps då de aldrig tacklar ner i marken på TC.

Man hoppas att motståndarna inte längre tar in 8 spelare i boxen, då Marshall i 90% av fallen vinner 1-on-1. Det gör det både lättare för TEs och RBs. Dessutom kommer Brian Hartline bli 2nd WR, och Bess används som slot reciever.

Till sist så kommer förmodligen Pat White få väldigt många reps mot Bucs. Han har drillats hårt på träningarna senaste dagarna. Eftersom Dolphins har 4 QBs på rostern i nuläget, försöker man öka hans trade value.
Zatchi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat