Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-10, 16:14   #20
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Hur fan kan man strecka Judas Iscariot till 48% än mindre vettigt att spika? Vilken slätstruken medioker insats hästen gjorde senast och då blev den väl rejält synad vilken lantortshäst den är! Vinner det här loppet mot dagens motstånd och från samma läge max 20 ggr av 100! KRAFTIGT överstreckad!! Endast kusken motiverar streck över 20% men 48%? Näää nääää!

En annan kuse det är lite surr om är Twin Peaks! Räknar folk med rygg ledaren? Glöm det! Ken Ecce får ingen snurr från start och hamnar som bäst i tredje in mer troligt fjärde in! ÖVERSTRECKAD nr.2! 5 Staro Litchi ska vara andrahandare men det är den inte och därmed finns värdet där om man funderar på två eller fler streck!

5 Carisma Sisu i sista har trots dinosaurien Kontio i sulkyn vettig chans och 11% är faktiskt värde i! Tror hästen blåser till spets och i nuvarande form kan till och med Kontio vinna med den då det inte behöver Goop-drivas över mål! Kontio kan som vanligt sitta och meta med pisken och tänka på annat och ändå vinna... Jösses vilken passiv föredetting han är numera!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+50), Micke (+10)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat