Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-12, 14:23   #16
lou
 
lous avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 129
Sharp$: 255
Standard

Om inte Oasis Bi vinner loppet bör man inte ställa upp i PdA och väljer man att släppa ledningen är det runt ut sagt förjävligt.

Detta säger Stefan P Pettersson - "Hästen ska självklart gå för fullt, men han ska inte offras och för vår del är det inte jätteviktigt om det blir ledning eller rygg på ledaren."

Han snackar ju i gåtor som ni märker. Först säger han att den ska gå för fullt, för att sedan säga att ledning inte spelar någon roll. Vad fan är han ute efter? Hade han inte gjort det enklare för sig om han rakt ut hade sagt att jag ska ha ledning och kommer köra där? Då hade säkerligen VBON inte heller laddats lika hårt. Han verkar lågintelligent, Stefan. Tycket det luktar prepare lång jävla väg och det är vidrigt. Han hade ALDRIG används sig av uttrycket "offra" om han verkligen ville vinna loppet. Han kommer få det grymt jobbigt om han inte håller upp ledningen av den enkla anledningen att det är en häst för PdA som slår VBON från ledning utan problem så jag kommer spika. Man ställer inte upp i ett V75 lopp med en stenklar häst och tror man ska komma undan med att köra prepare. Om han inte vinner hoppas jag verkligen att han får det jobbigare än mig.

Senast redigerad av lou den 2018-01-12 klockan 14:40.
lou är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat