Ämne: Gävle 19/1
Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-19, 15:57   #2
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57031
Standard

Otroligt svår och lurig omgång. Mer eller mindre avslag på alla favoriter från stallen.

Det var länge sedan jag såg ett lopp rankas så olika i expert tipsen som avdelning 4. Ändå slutar det med att dom massgarderar eller helgarderar. Det blir normalt svårt att få till ett bra system om man streckar 15 hästar i ett vidöppet lopp. Då ska man ha några riktigt bra idéer i övriga.

Jan Olof Persson säger i en betaltjänstintervju att han tror Kolbergs L vinner avd 5. Det var väl lite nästa gång över den i söndags i Östersund. Men JO Perssons tips brukar jag inte ta mycket på allvar. Känslan är ett infon från honom är lika opålitlig som från Bergh om man inte tillhör den inre kretsen. Oavsett så såg hästen fin ut i söndags så testade 50 v/p på den till 20/4.75 hos ett av bolagen med fasta odds.

I avd 3 ska Sjöström köra snällt med Cut Him Some Slack, Lennartsson baisar sitt nyförvärv Young Farmer som vann en V75 final på Solvalla för nästan precis ett år sedan och slog bl a Master Crowe då. Young Farmer ska inte gå med någon racerbalans nu men går det verkligen att undvika spets mot detta gäng? OPs Flirt är väl ingen spetshäst direkt i alla fall.

Galopprisk på de betrodda kallbloden i avd 2 men klasskillnaden är väl ändå så stor att fyra streck är nästan helgarderat? 1,4,7,10

I sista avdelningen är Reggae Hall storfavorit men är ju verkligen inget klartecken från Sjöström i den färska intervjun på atg.se

Känns väldigt lurigt i kväll. Hoppas dom har en kompetent stallbacksreporter i atg live som kan komma med lite bra info. Är väl Jari Åkerfeldt som sitter i studion annars som vanligt på fredagarna. Ska man stå ut med sändningen då krävs det en bra bisittare och reporter på backen.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat