Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-28, 10:16   #9
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Jepson på plats så la några timmar igår på att försöka kartlägga jänkarvagnsinfon till P54 loppen som är V75 3-7.

I V75-3 inget hett. Den Jepson kör där går ”alltid” med amerikansk jänkarvagn och motbudet Narold Vox med svensk variant. Noterat att Nappa Scar gick med vanlig vagn senast efter tre starter i rad med amerikansk jänkarvagn. Vanlig vagn idag med enligt förhandsinfon .

I V75-4 går 1an alltid med amerikansk jänkarvagn. Tricia har gått med amerikansk bike två senaste bara. Samma idag.

Oerhört intressanta ändringar på Diamondinthesky och Tanya Gel. Diamondinthesky första amerikansk bike sedan den var ute på V75 i början av oktober. Selin har väl dock inte vunnit V75 lopp sedan Sundsvall brann. Däremot körde Erik A Tanya Gel i vanlig vagn senast . Gick riktigt bra då. Nu ska man hänga på biken . Två senaste gångerna med bike har den körts av Jenny Björk och Kajsa Frick. Med Erik finns förutsättningar för bättre jänkarvagnseffekt är känslan.

Pihlström aviserar första jänkarvagn på Lacquer And Lace. Mycket intressant. Enligt travfakta gick den i amerikansk bike ffg i starten på Bollnäs 4 dec. Och det stämmer när man kollar lopparkivet. Då kan man tycka att den borde hålla undan från spets med rätt bikeeffekt men det gjorde den inte.

I V75-5 gick Jaguar Tooma med jänkarvagn (svensk) ffg senast och det gav grym effekt. Trots press höll den undan och oddset trots första bike hela 26,40. Vet inte ännu om det åter blir bike . Stort kuskminus idag.

En annan som blev riktigt förbättrad med första Amerikansk ghostbike senast var Garmin B.J. Nu samma kombinerat med stort kuskplus.

Vet inte om Dream U.N.G är en V75 häst men ruggigt intressant att Erik A ska köra den idag kombinerat med bike. Enda gången den gått i bike var i ett lopp i somras. Då vann den med typ 50 meter från spets. Dock var det i Oviken. Kollade loppet i arkivet och en häst utvändigt galopperade in på upploppet ska tilläggas.

I V75 6 hoppas jag det kommer fram vilken vagn Canadian Rolls tävlat med i Norge samt vilken vagn det blir idag. Många experter rankar upp den i tipsen på loppet den 18 augusti som var grymt. Det var också enda gången i Sverige man satt på den jänkarvagn. Vann lätt från spets då med massor sparat som det ser ut.

Staro Kickback ska gå med vanlig vagn idag. Normalt bike. Samma med favoriten On Track Piraya. Vanlig vagn nu. Någon betaltjänst skrev att den torskat typ 15 lopp i rad när den inte gått med bike.

Här blev man annars sugen på lir på infon på en nollprocentare. Känns ruggigt intressant med Jepson på Chocolate Gold kombinerat med att det aviseras jänkarvagn . Senast den gick i jänkarvagn var i breeders crown semifinalen i fjor. Då mötte den bl a Diamanten och Makethemark. Kördes invändigt men när luckan kom på upploppet spurtade den väldigt vasst och såg fantastiskt fin ut i biken. Möter ju verkligen inte hästar av den kalibern i detta loppet.


Mest intressant i avd 7 att det både aviseras lättning i balans och första jänkarvagn på Roadscanner. Den skulle jag streckat på det. En annan given på jänkarvagnsinfon är Jack Zon. Gick med bike för första och enda gången näst senast och vann då överlägset. Nu Jepson som kör och bike för andra gången. Jepson är kanske landets bästa kusk på att få ut maximal effekt i biken.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bosseguldheden (+10), TungPung (+3), Henkezan (+5), thelir (+5), levin1891 (+3), coolmanriver (+5), Amadeus (+5), Torstens (+10), Gotland (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat