Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-29, 16:59   #4
coolmanriver
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 4 038
Sharp$: 2231
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Snö och risk för dålig bana.

Största favoriten Genesis troligen dagens mest troliga vinnare. Garderar man den tar man såklart med Road To Heaven N.O på jänkarvagnsinfon. Bara gått med bike en gång, 17 sept i fjor, och då galopp så osynad bikeeffekt.

I avd 1 på atgs V64 spel är Furios F jättefavorit. Inte startat på 3 månader och barfotahäst . Ändå trolig vinnare då den gjorde några bra lopp med skor förra vintern, den möter mest skräp och främsta motbudet 7 ska dels inte funka med brodd om det krävs plus att den gick barfota alla starter den gjorde i Sverige 2015. Men har ingen direkt koll på den ska sägas.

I P54-1 (V64-2) är francine jättestor favorit. Troligen motiverad men känns inte klar. När det gäller jänkarvagnsinfon som man kan grotta ner sig i nu med travfakta guld noteras att nr 7 gick med bike ffg näst senast och spurtade då mycket vasst till andraplats. Inte sett info om det blir bike på idag.

P54-2 har nämnts i inledningen.

I P54-3 gick All Reasons med bike ffg näst senast, riktig amerikansk bike ska sägas. Gick med den senast med . Galopp båda gångerna så bikeeffekten osynad. Vet inte vad dom ska ha för vagn idag. Kommer förhoppningsvis fram. Stor galopprisk.

Dardanos inte startat på länge. Startsnabb om man kollar loppet på valla i maj i fjor. Det var ett rätt stort lopp . Då gick den med amerikansk bike för enda gången. Annars vanlig sulky. Håll koll på om Oskar J hänger på biken i kväll. I så fall mycket intressant. Inte startat sedan aug så man kan ju inte skrika ut den. Bara startat på sommaren på helt andra banor än vad det är som gäller nu.

Svårt lopp.

I P54-4 (V64-5) noteras på jänkarvagnsfronten att Bowling Karma ska gå med vanlig sulky idag. Gått med amerikansk bike ungefär varannan gång. Dock inte senast. Har dock inga resultat som sticker ut i 9 senaste oavsett vagn.

Ingen fick reda på innan loppet sist att Mias komet skulle gå med jänkarvagn ffg trots att det var GS75 lopp. Gav en enorm effekt och skrällen var ett faktum. Ingen info i nuläget om det blir bike på i kväll. Hyperviktig info minst sagt.

I P54-5 (v64-6) känns det ruggigt intressant med infon att det blir jänkarvagn i kväll på Aalto. Gissar att det är Jepson som känt att det bör testas. Spelmässigt fynd till 6 procent på den infon. Unibet betalar nästan lika lågt v odds som på favoriterna. Tittar man igenom historiken på hästen så framgår det att någon svensk jänkarvagnsvsriant suttit på en gång. Det var i ett lopp i maj i fjor. Då gjorde den som 22 oddsare en mycket stark upphämtning efter galopp . Given på min bong på detta.

I morgon blir det roligare . Fantastisk sport då på Solvalla . Veckans höjdare tillsammans med V75 på lördag.
Mkt bra uppsnokat av dig Olle,detta hjälper mig att ta dom rätta besluten i slutändan. Tackar!
coolmanriver är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat