Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-31, 16:12   #1266
bollen32
 
Reg.datum: okt 2017
Inlägg: 140
Sharp$: 914
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av deGeneration Visa inlägg
Jag tackar ödmjukast för alla svar jag har fått hittils, men jag har några frågor till


1. Jag tänker använda mig av Betfair/Smarkets för att spela mot bonussidorna. Behöver jag använda mig av internetplånbok för att göra uttag därifrån eller funkar det med Trustly? Om jag inte inte missminner mig så får man bara ta ut så mycket pengar som man har satt in via bankkonto, vilket talar för att jag bör använda internetplånbok?
2. Jag spelade en hel del poker för en 7-10 år sedan och är därför redan medlem på en del bettingsidor, jag kommer dock inte ihåg i alla sidor. Finns det något bra sett att ta reda på om jag är medlem innan jag sätter in pengar? Man anger väl sitt personnummer och då kommer väl förhoppningsvis ett meddelande upp om att man redan är medlem? Vore surt om dom plockade bonusen för att dom vid ett senare tillfälle kommer på detta.
1. Det brukar vara ta ut samma summa som du satte in med en specifik metod. Dvs om du satt in 1000kr med kort och vill ta ut 5000kr som du vunnit så får du först ta ut 1000kr via kortet, sedan välja vilken metod du vill ta ut resten. Jag ser ingen mening med internetplånbok då man dels blir utsatt för avgifter och klydd, samtidigt som risken ökar för att bli hackad osv. Trustly är enligt mig den överlägset smidigaste lösningen, men finns säkert andra som tycker annorlunda .

2. Kommer du ihåg mailen så testa att begära glömt lösenord. Får du ett mail så vet du. Annars kontaktar du bara sidorna med dina uppgifter och säger att du inte vet om du har ett konto och att du tänkt starta ett så ger dom dig godkännande eller kollar om du har ett gammalt. Är du osäker så sätt inte igång konto på den sidan, det biter dig i röven senare.
bollen32 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat