Visa ett inlägg
Gammal 2018-02-03, 08:04   #495
maximalvinst
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12139

Sportsbetting
Stats: 144 - 116 - 1
ROI: 117.16%
Vinstprocent: 55.38%

Standard

Spel 3.2


Små marginaler med totalerna igår, men huvudsaken är att båda totalerna satt, Harvard stor besvikelse igår!!


Dagens spel:

Egna spel

1.NBA
Detroit Pistons - Miami Heat
Kl 01:00

Spel 1: Detroit ML
Odds: 1.74 (ComeOn)

Spel 2: över 198.5 (Nordicbet)
Odds: 1.91

Jag väljer här att spela två spel i en och samma match. Jag ser värde här både i Detroit och överspelet.

Detroit har sett starka ut på sistone. Senaste match var den första för nyförvärvet Blake Griffin, och där har man en stark offensiv spelare. Man vann med nöd och näppe sist med två poäng, men nu är Griffin inkörd så det kan bara bli bättre härifrån. Man var i en lång förlustsvit innan de två vinsterna mot Cleveland och senast Memphis. Offensivt har det sett bra ut, man har snittat 110 poäng de senaste fyra matcherna, och släppt till 114 i snitt.

Miami spelade igår, så jag ser pga det värde i både överspelet och i Detroit. Heat har förlorat sina två senaste matcher mot Cleveland och Philadelphia som man mötte igår. Centern Hassan Whiteside utgick i gårdagens match pga illamående och är frågetecken till nattens match.

Totalen borde vara möjlig att komma över med en inkörd Griffin, och Detroits fina skytte hemma. Man har mött varandra två gånger denna säsong, första mötet vann Detroit hemma med 112-103, andra mötet vann Miami hemma med 111-104. Båda matcherna gick klart över totalen då.

Hemma är Pistons starka, och brukar vilja dra upp tempot. Miami har eventuellt slitna ben i natt plus Whiteside borta eller åtminstone inte hundra. Detroit borde kunna vinna och totalen borde gå att komma över.



2.NCAAB
North Carolina Tar Heels - Pittsburgh Panthers: Pittsburgh +22.5
Odds: 1.96 (Unibet) Kl 02:00

Jag väljer att spela Pittsburgh i nattens NCAAB. Pittsburgh har tio raka förluster, men det är ATS som man är heta just nu.

North Carolina har inte sett bra ut de tre senaste matcherna, man har förlorat tre raka matcher och också 0-3 ATS. Normalt är man starka hemma och brukar vilja dra upp tempot. Man snittar 82 poäng per match och deras field goal % ligger på ca 46%. Man har dock aldrig vunnit med så här många poäng mot Pittsburgh som denna linan ligger på.

Pittsburgh som sagt har förlorat 10 raka, men man är ändå 5-0 ATS de fem senaste matcherna, och man har spelat bra defensivt och lyckats sakta ner motståndarna. I snitt har man förlorat mot North Carolina med ca 14 poäng, och lyckas man sakta ner motståndaren som man gjort de fem senaste skall det vara möjligt att förlora med mindre än 22 poäng.

Spelet här är givet, pga hur bra defensivt Pittsburgh har sett ut och pga hur tafatta N.Carolina varit. N.Carolina har två spelare out, Seventh Woods och Jake Felton, dock inga stora avbräck. Därtill är Theo Pinson tveksam, som är lagets femte bästa poängspelare. Efter en närmare titt och simulering borde vi hamna kring 80-66 till North Carolina.




Speltjänsten

NHL
Florida Panthers - Detroit Red Wings: över 5.5 mål
Odds: 1.90 (Unibet) Kl 01:00




Det var allt för idag!
Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
skarabe (+5)

Senast redigerad av maximalvinst den 2018-02-03 klockan 15:19.
maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat