Visa ett inlägg
Gammal 2018-02-12, 00:12   #12
Shizznit
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 885
Sharp$: 4924
Standard

Generella tips: Fokusera på något eget. Innan ett nytt projekt startas bör det funderas kring vad bidraget relativt alla andra inom branschen är. Detta kan vara information, en överlägsen tipster, statistiknörderi och liknande. Det mesta finns dock tillgängligt via andra källor, vilket innebär hård konkurrens. Vad finns det då att spinna på som är unikt? Forumgemenskap, att det är gratis och ett unikt diskussionsobjekt - tillsammanssystemet. Jag skulle börja grotta i dessa områden för att skapa produkten. Exempelvis kan en diskussion om upplägg av tillsammanssystemet spinna vidare i hur och varför det läggs upp på ett visst sätt, spel-/spiktaktik samt sammanställa och jämföra diskussioner från andra håll, och diskutera relevant statistik. Ranking och statistik sker och produceras på så många andra ställen idag.

Det handlar då mycket om att vända på stenar som inte alla andra redan vänt på, eller att vända på samma stenar i förhållande till något som inte alla andra redan har tillgång till. För mig blir då den naturliga utgångspunkten det system som kan ses som ett samlingsobjekt. Å andra sidan: finns det tillgång till överlägsna tipsters så finns sändningens bidrag redan där från början. Ett alternativ är annars att fokusera på en mindre belyst spelform, då skulle det unika bidraget också vara större (hörde jag GS75?). Nu verkar dock det mesta peka på V75, vilket ligger till grund för denna diskussion.

Folk måste alltså bli intresserade av produkten. I sammanhanget kan jag bara nämna att jag personligen inte kittlas det minsta av att höra reklam om en podd där Tomas Brolin ska analysera någonting (som inte är fotbollsrelaterat). Det hade varit en helt annan sak om Timo eller Tegmark skulle analysera något inom trav eller fysik. Eller om Brolin skulle prata fotboll. Utöver nyfikenheten (som ofta är kortvarig) är det väl bara kärlek som kan dra människor till en produkt utan unikhet. Skomakare, bliv vid din läst! (och se till att du har något eget att bidra med).
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), Lazlo (+5)
Shizznit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat