Visa ett inlägg
Gammal 2018-02-13, 18:38   #19
travlife
Banned
 
Reg.datum: aug 2017
Inlägg: 243
Sharp$: 420
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Ingen med alla rätt förra tisdagen vilket innebär en betydligt större jackpot än när det är fyrarättspengarna atg konfiskerar i och med att alla V6 bongarna nu också är med i jackpoten.

Som vanligt på tisdagarna ett enormt lyft i år sportsligt med att höja statusen på storbanornas tisdagar. Idag ffg av 9 år supertisdag på Jägersro.

I avd 1 ska Ulrika Higness ha matchats för denna uppgift så givet att gardera storfavoriten om man jagar lite större pengar. Stor chans dessutom att det bär till spets och det vet vi vad det betyder på Jägersro.

Nästa favorit i monteloppet, avd 2. Kanske klokt att spika den om man inte ska spela större system. En betaltjänst skriker om Lee Sånna och att den med tanke på tidigare tider vid sina två montestarter kommer bli ytterst svårfångad. Kan bli så men till skillnad från betaltjänsten har jag noterat att de två tidigare starterna var barfota runt om. Kanske inte lika lätt att springa en låg 15 tid med skor i kväll? En eller många känns det som.

Är Falk On Hill i ordning efter uppehållet på en dryg månad är det väl väldigt troligt med spets och slut men 67 procent just nu inte kul. Då kanske roligare att tänka att Falk On Hill är bäst barfota och att de två vinsterna i dec var i rätt klena gäng. Visst, en sådan som Iago Zon var med den 3 dec, men då hade den bakspår och gick med skor ffg på länge. Troligaste vinnaren men till nästan 70 procent klart överspelad.

Avd 4 knepigt amatörlopp. Saliga klar favorit men har väl inte varit dunderintryck på den direkt i senaste loppen. Maryland har jag noterat plusintryck på senast när man testade amerikansk bike. Ska bli bike ikväll med. Pearl Face inte startat på länge och bäst barfota. Inte direkt påställt då i kväll från Lindgren är känslan. Steven O.M ska lättas i balansen i kväll.

Funderar på spik på Pajas Face i avd 5. Ruggigt spelvärd till 16 procent. Tror Christoffer sänder till spets och vem ska plocka den därifrån i detta gäng. Storfavoriten Rocky E bäst på längre distanser men inte i närheten så bra som de hästar Pajas Face brukar möta. Lövgrens nya megastjärna Jairo sist men har ju i alla lopp i raden mött helt andra hästar än vad som är med i detta lopp.

Sista loppet vidöppet. Direktör AM ska testas i riktig bike i kväll ffg. Men låter ändå som att man inväntar barfotakörningen i nästa start. Strecka så många som möjligt. Noterar att 10an gick i bike ffg sist och att det är ett ruggigt kuskplus i kväll. Karlstedt aviserar halvstängt och rycktussar på 7an i kväll.


Missa inte lopp 3. Vilket härligt intryck på Zara Kronos i debuten sist. Ska bli mycket spännande att se utvecklingen på den Raja Mirchi avkomman framöver.
Jackpot nåste gång på Solvalla V64
travlife är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat