Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-17, 00:30   #6
fuzzy_
 
fuzzy_s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 583
Sharp$: 888
Standard

Yep, NY derby i den nya arenan New Meadowland där Jets har blivit utnämnd till dagens hemmalag och det sägs att det ska visas med hjälp av mycket gröna färger på arenan. Det hela har diskuterats en hel del och lite skönt trashtalk lagen emellan har byggt upp lite stämning. Lagen brukar mötas preseason och Jets har gått segrande ur mötena de senaste 3 åren, förra året med 27-25 vinst, jets brukar också vara det av lagen som tar preseason lite seriösare 3-1 förra året gentemot giants 1-3.

Till att börja med kommer giants till start utan en hel del starters, 2/5e delar av ordinarie OL är borta, bla. snee och smith. Coughlin har sagt att han inte vill riskera för mycket och att han kommer dra sina starters redan i 1stQ, giants har haft lugna träningar inför matchen och har t.om tränat utan skydd.

Jets däremot kommer full starter lineup och Ryan har gått ut och sagt att han kommer låta sina starters få spela längre än bara 1stQ. Jets har kört på för fullt med tacklingar under hela deras träningar i campet.

När Maning lämnat planen för giants kommer hans qb plats backas upp av Sorgi och sedan Bomar, inte så spännande. Sanchez i jets kommer fäljas upp av Brunell och Clemens som känns bra mycket mer stabilare än giants follow ups.

Jets med den lite seriösare attityden in för matchen och med den mer kompletta truppen (+ inte att förglömma, homecourt advantage, hehe!) känns som det rätta liret. Hakar även på över då den känns bra under omständigheterna med ny arena, derby osv.

Så final card:

Ogiltigt spel-ID: 61035


Ogiltigt spel-ID: 61994

__________________
"Cruisin' down the street in my 6-fo', Jockin' the bitches, slappin' the hoe's "
fuzzy_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat