Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-08, 19:40   #16
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1929

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Med svenska skatter så kommer produkterna spelbolagen erbjuder bli värdelösa, precis som SvS är. Jag har sedan jag fyllde myndig tjänat ett par hundra tusen kronor på värdespel, bonusar och affiliateverksamhet. Har aldrig lagt ett enda spel hos SvS eftersom värdet är nästintill obefintligt där så länge man inte är expert på Division 3 i Bandy.
Betvivlar att du är speciellt vinnande om vi räknar bort bonushoreri om du inte kan finna värden på oddset. Nej, skämt åsido, jag förstår att det kan verka som ett trött bolag om man nästan uteslutande jobbar med de största marknaderna.

Svenska spel har genom åren varit en av mina absolut viktigaste konton även om vi räknar bort vinster från systemspel. Deras oddsavdelning är relativt inkompetent och de ligger ofta rejält fel varje gång de inte tar rygg på mera kompetenta spelbolag. De klarar alltså inte av att undvika att exponera sig trots deras höga avdrag. Använder man flera konton och/eller spelar både singlar och dubblar så har man fantastiska limiter på mindre marknader och specialspel. Det finns inga andra bolag som tillåter ens i närheten av dessa limiter på små marknader. Man blir ju limmad till en hundring eller mindre relativt fort hos de allra flesta om man dödar någon mindre marknad.

Till och med på stora marknader såsom Champions League kan staten ligga fel ute, inte på huvudmarknader men på sidospelen. Livebettingen har varit väldigt trevlig, då och då stora avvikelser jämfört med övriga bolag. Det enda som är synd där är att de numera begränsat till 1k per objekt och dag, tidigare kunde man spela mer efter oddsändring på just livespel.

Det blir oavsett spännande att se vad som händer. Lagstiftningen lär på ett eller annat sätt kraftigt minska spelbolagens inkomster från problemspelare. Detta i kombination med minskade marginaler i övrigt sett till eventuella ökade lönekostnader och höjd skatt lär oavsett vad innebära att det finns mindre kvar att hämta för för alla Sharps. Limiteringsfrågan blir kul att följa, om lagstiftningen inte även sätter stopp för limiteringar ned till skitnivåer så emigrerar nog jag. Även om jag numera tyvärr även förvärvsarbetar så blir det en ren jävla principsak att leva och verka i ett land där man har möjligheter att vara vinnande.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat