Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-20, 12:25   #1288
Robsessed
 
Reg.datum: mar 2017
Inlägg: 201
Sharp$: 991
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Kan det verkligen finnas så mycket att diskutera kring detta utöver det som finns i bonustråden. Måste ju vara det mest simpla som finns. Bara att ha ett gäng mobila enheter, vara gniden o sen mata på.
Hur du spelar en 100% upp till 1000 SEK bonus är ju inte särskilt komplicerat, men finns nog jävligt mycket att diskutera kring hur man spelar olika kampanjer. Kan tänka mig att den finns många olika approacher till exempelvis ComeOn free bet club, Leo Vegas olika bonusstegar och Betssongruppens alla olika erbjudanden. Hur hittar man matchningar? Själv kör jag Oddsmonkey och har inte så mycket tid att kolla odds manuellt, men det finns säkerligen oerhört mycket enkla matchningar och olika surebets/värdespel som inte oddsmonkey snappar upp. De suger ju på hockey exempelvis. Hur gör man liksom för att se till att man är omtyckt av ComeOn/Mobilbet/Betssongruppen (har själv fått en del och har polare som får sinnessjukt mkt reloads), vilka kontinuerligt spammar ut diverse erbjudanden och olika storlekar på gratisspel och bonusar. Frågan är ju om de som har insikt är sugna på att dela med sig... knappast?

Om någon har lite tips så kan jag bidra med mina erfarenheter. Har tjänat mer på bonusspelande än på mitt ordinarie jobb senaste året, så några grejer gör jag säkert rätt. Bara skicka PM.
Robsessed är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat