Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-26, 17:20   #7
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Började snegla på listorna redan nu, blir första omgången på mycket länge jag kommer lira till. Glädjer mig att se att det inte ser ut som en "omöjlig" omgång utan att man även med rimliga insatser borde kunna plocka hem en del av jackpottpengarna!

Efter att ha garderat samtliga lopp "så långt som det behövs" är jag bara uppe i runt 20 000 rader, och det är bra mycket mindre än det normalt brukar bli.

1
Kallblodsloppet lägger jag ingen tid på, där litar jag på Månprinsen! Om det funnits några hyggliga motbud vore det något, för den glänste väl inte direkt i comebacken senast. Men den här uppgiften ser ju bara alldeles för lämplig ut, och även om den nog blir omgångens största spik tror jag inte den blir överbetrodd.

2
Måste dra igenom lite mer lopparkiv, men spontant sett till hästar/kuskar/tränare/lägen talar allt för att 1,3,4,6,7 är ett 99%-igt lås här! Om Oskar kört Luksom hade jag väl köpt att den blir klar favorit (för det blir den väl?) men med tränaren i vagnen rankas den ner. Får Bergh iväg sin bra kan den bli att räkna med, höll hyggligt mot bästa hästen och två smygkörda senast den var ute på V75 och har därefter två oddshöjande galopper med sig hit!

3
Ännu ett lopp där man kan "låsa" på relativt få streck nämligen 1,3,5. Zenit blir nog favorit skulle jag tro men jag säger att Digital Ink har störst vinstchans, då de är relativt jämngoda och DI är den av dessa med bäst chans att få komma till ledningen. Cruzado Dela Noche får nog en del spel, men har inte startat på länge och även om årsdebuten ifjol var bra kan den normalt inte slå alla de tre tungviktarna i det här loppet från bakspår.

4
Ännu ett skiktat lopp med en drös amatörtränade skräphästar. Tipset till Calissa Rich som har läget och får spets om han kommer iväg hyggligt då det saknas motstånd på startvolten. Bakom 8,11 och även 12,13,15 om man ska vara helt säker (det är ju ändå ett voltlopp med ston).

5
2,3,5 känns säkert här, då har man initiala spetshästen, den som troligtvis får ta över eller kan ta det från dödens och bästa hästen. Svårbedömda Michaelangelo Ås drar säkert en del streck men tränaren är rätt iskall för tillfället och jag betalar då inte för den.

6
Enda loppet med riktig skrällpotential och jag har streck för alla utom nummer 11. Sir QC blir nog rätt tung favorit och med bakspår i ett halvjämnt lopp efter att ha samlat på sig en del pengar kan allt bli tufft och jag synar!

7
Några utfyllnadshästar och lång distans, det luktar att någon av de bättre som dragit lägena kommer hålla undan för de minst lika hyggliga hästarna på bakspår. 1,2,3 och lägg till 7,9,10,11 om man vill ha hängslen.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat