Ämne: MLB 2018!
Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-28, 10:58   #3
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Spel Nr1:

Boston Red Sox vinner AL East @ 3.25 (williamhill) ... Insats: 9 Units


Motivering:

Enligt oddsen ligans jämnaste division har en enligt mig en favorit i stor fara vilket gör att jag spelar en hög insats på att Red Sox vinner sin 3:e raka titel i AL East till ett mycket fint odds.

Det är väldigt mycket "buzz" kring Yankees inför säsongen efter att man under offseason lyckats knyta till sig superstjärnan, Giancarlo Stanton, från Marlins vilket innebär att man nu har båda spelarna som under 2017 gjorde 50+ homeruns i sitt lag med Judge som gjorde 52 och Stanton som gjorde 59. Det skapar en duo fylld av power som kommer sätta skräck i många motståndarlags pitchers.

Problemet för Yankees är att man inte löst sitt stora problem vilket är lagets pitching rotation som inte håller en speciellt hög nivå.

Severino var bra ifjol men är långt ifrån någon erkänd toppitcher med sin unga ålder och det finns en risk att det bara kan bli sämre.

Gray kanske aldrig igen når upp till sin höga nivå han hade i början av karriären i Oakland då skador gjort att han blivit klart sämre.

Tanaka verkar också han bara bli sämre och det är lite nyhetens behag som försvinner med dom här till en början oscoutade/okända asiatiska pitchers efter ett tag när lagen motståndarlagen börjar lära sig dom.

Sabathia är väldigt gammal nu och är på sin höjd en ok pitcher.

Sista platsen är väl "öppen" men Montomery verkar ha den inledningsvis och det är inte heller en pitcher av hög nivå.

Att ha bra pitchers skapar en bättre trygghet som håller i längden, att ha två powerbatters kan bli både himmel och helvete under en säsong beroende på hur deras former är från dag till dag och det är ett mer skört upplägg enligt mig.



Red Sox var också på jakt efter en offensiv stjärna under offseason och lyckades signa till sig JD.Martinez för en väldigt stor påse med pengar. Det är inte ett dumt tillskott till detta redan talangfulla laget även om såklart Stanton smäller högre. Red Sox behöver dock inte ha någon storstjärna utan det här är ett lag som är fyllt med stjärnor som alla är väldigt bra utan att vara den där superstjärnan. Betts, Bogaerts och Benintendi var superbra redan ifjol och kommer bli ännu bättre i år. Pedroia och Hanley Ramirez är två veteraner som vet vad som krävs för att vinna och kan ställa höga krav på laget som helhet. Nu med JD.Martinez power i laget så finns det inte mycket som saknas.

Red Sox stora stora fördel gentemot Yankees är lagets pitching rotation.

Sale är en av ligans absolut bästa pitchers och bör så vara även under 2018.

Price har under många år varit ligans bästa pitchers men tappade en del under sitt första år i Boston, ifjol blev det klart bättre och Price har en nivå som är av absolut bästa klass. Av hans försäsong att döma så är han i bästa form igen vilket bådar gott inför säsongen.

Porcello vann CY Young 2016 och kunde såklart bara bli sämre 2017 vilket det också blev, borde bli bättre i år då han bevisligen har en hög nivå. Skönt för Porcello att han inte behöver bära detta laget på sina axlar nu när Price och Sale finns framför utan det räcker om Porcello är ok vilket gör att han kan spela under mindre press och nå närmare sin höga maxnivå tror jag.

Pomeranz visade otroligt hög nivå borta i San Diego och har visat att han kan hålla den nivån även i en storklubb.

Unge Rodriguez är högintressant och en fullgod 5:e starter.

Dom sista 2 inleder dock säsongen på DL men det ska enligt rapporterna inte vara några allvarliga skador så dom är igång inom kort.

Price och Sale är klart bättre än alla Yankees pitchers. På dom sista 3 platserna i 5-manna rotationen är Red Sox också klart bättre.

Yankees offensiv kommer tveklöst ha mer power än Red Sox vilket i slutändan bör leda till mer runs men Red Sox offensiv är också den riktigt stark eftersom man kommer ha hot på varenda position i lineupen till skillnad från Yankees som har 2 superstjärnor som ska bära offensiven.

Ser man till lagens bullpens så är båda otroligt starka där även om Red Sox har aningen vassare statistik på sina pitchers där. Kimbrel och Chapman är väl troligen ligans 2 bästa closers och även om Kimbrel (Red Sox) är aningen bättre så är det ändå jämnt där.

Man ska inte ta för mycket av försäsongen men det är såklart en fördel om man presterat bra inför säsongen. Därför är det ju glädjande för spelet att se att Red Sox var hela ligans bästa lag under försäsongen med ett 22-9 record medans Yankees hade 18-13.

Jag tycker att Red Sox chanser att vinna divisionen för tredje året i rad är betydligt större än oddsen indikerar vilket gör att detta spelet är värt en hög insats!

BOL!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat