Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-28, 16:05   #18
Travhuliganen
 
Reg.datum: okt 2015
Ort: Örebro
Inlägg: 8
Sharp$: 155
Standard

V86-INTERVJUERNA
V86-1, 1 640 m, auto

1 Uccello Jet (Kevin Oscarsson) har det ­krånglat med vädret för, inte lika hårt jobbad som inför senast. Han ska räknas på sin grundkapacitet, bäst chans av mina två. Barfota bak, säger Björn Lindblom.

2 Come and Dream (Christoffer Eriksson) blev det på tok för tufft för senast och hon lugnade inte ner sig. Känns jättefin och har bra form, blir det rätt lopp seger­strider hon. Tror vi kör som tidigare, säger Tomas Malmqvist.

3 Tour Knight (Peter Untersteiner) är väldigt svårbedömd. Har tränat okej inför men det var längesedan hon fick till det i lopp. Jag får ligga lågt, inga ändringar planerade, säger Peter.

4 Agrippina (Bo Örberg) går skapligt hela tiden men vinner inte loppen. Var riktigt bra förra tisdagen och formen är på gång. Inte riktigt startsnabb men ­skulle hon komma till från start och med lite flax brukar hon avsluta bra, så kan vi vara bland de tre. Barfota fram om banan tillåter, säger Bo.

5 Hamilton Noa (Marc Elias) fick spår 12 senast och det blev inte så bra. Kan han komma ut bra från vingen har vi en bra plats­chans. Inga ändringar, säger Markus Waldmüller, lärling hos Conrad Lugauer.

6 Yankee Sensation (Peter Ingves) är uppfräschad ­efter senaste starten men är ute på fel distans, ­skulle behöva lite längre. Det fodras att det blir överpace och jag får ligga lite lågt. Skor, säger Mats Rånlund.

7 Edindy (Veijo Heiskanen) galopperade senast och är lite osäker. Formen och distansen är bra. Ett platsbud, tror inte hon kan vinna. Skor bak, säger Heiskanen.

8 Wilding E. (Martijn de ­Haan) har ett svårt utgångs­läge och får svårt med spåret. Möter bra motstånd. Norskt huvudlag och barfota runt om, säger Martijn.

9 Buick Brodde (Johnny Takter) blev senaste starten inte riktigt som vi tänkt oss, blev för vass efter den tuffa öppningen. Läget nu är inte helt fel – en platschans. Är banan bra kan vi ta av skorna. Helstängt huvudlag, säger Håkan Danielsson.

10 Sharp Dream (Joakim Lövgren) har gått bra ­varje gång men fick ett omöjligt lopp senast med spårtrappa. Gick ändå 13 i tredjespår och dödens på det och kändes lika bra som vid segern innan. Spår 10 och kort upplopp på Jägersro är alltid lurigt. Jag är dock trygg i att hon gör en bra prestation, säger Joakim.

11 Torpedo W.F. (Thomas Uhrberg) är läget iskallt för. Bara rysare härifrån.

V86-2, 2 140 m, auto
1 Ragazzo da Sopra (Björn Goop) fick gå tufft i tredjespår senast men höll bra. Formen är intakt och han får ett lopp i kroppen nu inför V75-finalerna. Spåret är så där då han kan stressa upp sig och Björn tar nog en lugn start. Platsbud, säger Anton Sverre hos Björn.

2 Oceanic Clearence (Stefan Melander) var en besvikelse senast igen. Finns ingen riktig förklaring till de senaste insatserna och ­måste rycka upp sig innan vi kan tro på henne, säger Marcus Sundberg hos Stefan.

3 Topgear (Hans G Eriksson) gick ett okej lopp senast och jag hoppas att han kommer bli lite vassare med det loppet i kroppen. Kommer gå utrustad som senast om banan är okej, säger Hans G Eriksson.

4 Kabanoss (Torbjörn Jansson) var blek från ­ledningen senast. Ska nog smygas med i ryggar och han ­jagar fina pengar i första hand. Tror det blir någon form av barfotabalans, säger ­Marcus Sundberg hos ­Catarina Lundström.

5 Ebony Boko (Oskar J Andersson) borde kunna spetsa och sedan får vi ­avgöra taktiken efter det. Känns fräschare än i fjol i träningen och det blir barfota och jänkarvagn direkt. Det kan fattas lite tempo i kroppen och bästa distansen kanske ändå är 1 600 meter, säger Oskar J Andersson.

6 Magic Gwin (Kaj Widell) har jag kört i jobb inför det här och han gick 1.16,5/1 600 meter och kändes jätte­fin på det. De hade kört ett 17-jobb full väg innan det också, så han känns väl förberedd. Jag tror att han går barfota direkt och det är min bästa vinstchans på V86, säger Kaj Widell.

7 Bucks to Burn ­(Örjan Kihlström) känns fin ­hemma men var lite seg senast. Borde kunna lite mer med det loppet i kroppen. Har varit jättebra gångerna innan och hoppas bara det var en tillfällighet. Lite enklare motstånd nu och är han på sitt bästa är han absolut inte borta. Tror inte det blir något skoryck, säger Kenneth Haugstad hos Roger Walmann.

8 Dice Man (Ulf Ohlsson) var vi jättenöjda med i årsdebuten. Han ska ha gått klart framåt med det loppet i kroppen och ska räknas som ett outsiderbud här, ­säger Marcus Sundberg hos Stefan Melander.

9 Action Launcher (Olle Alsén) är en liten primadonna så när han känner att det ­inte är hans förut­sättningar, som senast, lägger han ner i stället. ­Drömscenariot är att Björns häst spetsar och jag får rygg på honom. Då kan han vara bland de tre. Eventuellt barfota bak, ­säger Olle Alsén.

V86-3, 3 140 m, volt
1 O.Boy Face (Markus Waldmüller) är rätt så kvick ut i volten och får ett fint lopp på innerspår härifrån. Bör ha okej form med två lopp i kroppen. Får ändå svårt att räcka hela vägen i det här sällskapet.

2 Devs Dragon (Joakim Lövgren) provar 3 140 meter för första gången. Har varit lite seg i tempoväxlingar på slutet och inte riktigt hängt med. Ska bli intressant att prova nu och det kan bli bra. En häst som har kapacitet och ska inte nonchaleras, säger Joakim.

3 Rawindski (Veijo Heiskanen) hoppas jag är på rätt väg för att närma sig ­formen. Kanske behöver några lopp till för att formen ska sitta men förutsättningarna är bra. Det blir ­barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn. Bör vara bättre än senast med loppet i kroppen, säger Veijo.

4 Skymaster (Markus Niklasson) var seg senast, travade bra med gick inte med i ryggar ordentligt. Gången innan satt han fast med alla krafter kvar. Ligger lite lågt, säger Pernilla Larsson.

6 Kung Edward (Roger Malmqvist) ramlade det ner en pollett för direkt ­efter loppet senast, det kände jag direkt. Känns jättefin i träning och det är uppåt. Får han en ryggresa och allt stämmer och klaffar är han tillräckligt bra för att vinna. Tror distansen är en fördel. Barfota runt om och vi funderar på huvudlaget. Han har gått med goggles, vi får se om vi behåller det, säger Nicklas Dyrberg.

8 Bacan Degato (Thomas Uhrberg) var jag jättenöjd med senast. ”Bara” fyra i mål men det var jäkligt tajt och gick i mål på en jättebra tid, bör gå framåt med loppet. Utan skor vid bana och kommer inte ändra till någonting han inte haft tidigare, säger Sofia Aronsson.

9 Wildintention Ås (Bo Örberg) verkar göra som han vill, jag har inget riktigt bra grepp på honom. En så pass bra häst, på en bra dag är han inte chanslös. ­Even­tuellt rycks fram­skorna, ­säger Bo Örberg.

10 Bellino B. (Marc ­Elias) har gjort bra lopp över 2 600. Distansen nu är säkert ingen nackdel. Det blir mycket trafik så han ­måste komma iväg i volten. Med där framme, säger Markus Waldmüller hos Lugauer.

11 Crack Atout (Johnny Takter) har gjort tre starter efter vila och bra vid seger senast. Distansgynnad, en av många som kan vinna, säger Tomas Malmqvist.

V86-4, 1 640 m, auto
1 Odessa Celeber (Örjan Kihlström) var jättebra senast och känns jättefin. Har perfekta förutsättningar, är snabb ut och har bra chans, säger Kenneth Haugstad.

2 Creation Primero (Torbjörn Jansson) är en jätte­kapabel häst när han är frisk och fräsch och han känns bra i träningen. Får ­lite snällare bett nu mot senast och han har varit jätte­snabb ut i Finland så han kan öppna, säger Ville ­Karhulathi hos Stig H Johansson.

3 Lucky Nellie (Göran Jansson) är ingenting för vinnarspelarna nu.

4 Royal Entertainer (Olle Alsén) tränar mycket bättre än han tävlar och jag hoppas att han gör ett bra lopp, men jag ligger lite lågt. Någon barfotavariant är målsättningen, säger Olle.

5 Andthedanceisover (Jim Oscarsson) blev det lite strul för senast och han satt fast till slut. Ingen tokig häst men han är lite ojämn. Barfota runt om, säger Jim.

6 Susan Journey (Jorma Kontio) har tränat fint en period och jag tror att hon kommer göra ett bra lopp. Distansen är nog inget plus för henne men vi ska testa ett halvstängt huvudlag, säger Björn Röcklinger.

7 Andthemoveisover (Ulf Ohlsson) är egentligen bättre än min andra häst så det var synd på spåret. Jag plussar annars på honom för dagen och distansen känns som det ska passa, säger Jim Oscarsson.

8 Mogas Piggelin (Wiktor Kylin-Blom) gick riktigt bra senast men spåret är ingen höjdare och jag är nöjd om hon kan vara trea-fyra igen. Eventuellt barfota vid bana, säger Eva-Lena Hellman.

9 Regina Brodda (Kenneth Haugstad) är väldigt ­hetsig och besvärlig och bör ­inte vara något för spelarna, ­säger Marcus Sundberg hos Catarina Lundström.

10 Corona Brick (Oskar Kylin-Blom) var jag nöjd med senast från ett hopplöst läge. Har bra form och bör gått framåt med det loppet. Hoppas vi hamnar bra på det så avslutar hon bra igen, säger Oskar.

11 Nunna (Björn Goop) har tränat på bra och är ­gynnad att gå barfota runt om. Kan behöva loppet i kroppen men hon spurtar nog bra så får vi se hur långt det ­räcker, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

12 Saga R.C. (Kaj Widell) är inte så tokig men har hamnat på vingel och det är ju ett vingelläge. Tränaren meddelade att hon känts fin barfota runt om och jag tror det blir så nu. Bättre än raden men kanske inget vinstbud, säger Kaj Widell.

V86-5, 2 140 m, auto
1 Blue Racer Ås (Francesco Ferracane) blev det ett bra lärlingslopp för med bra motstånd. Tror det är för tufft emot för att vinna på papperet. Bra platschans. Inga ändringar är planerade, säger Joakim Lövgren.

2 Elit Blou (Ida Lindberg) löper på hyggligt men har inte haft något flyt i loppen och kommer lätt på mellis. Min andra häst är bättre, säger Lars I Nilsson.

3 Kiss Forever H.C. (Sebastian M Nilsson) känns fantastiskt fin i jobben och jag tror på en riktigt bra prestation. Galopp senast och den hårda laddningen tålde han inte. Är med och hugger om det. Första gången med rycktussar, kanske bakskor och att vi lättar fram, säger Lars I Nilsson.

4 Kaiser Håleryd (Peter Zadel) går jämnt och bra. Ska nog kunna hävda sig här också och vara långt framme, säger Peter.

5 Chablis Premier (Markus Niklasson) har varit ifrån ett tag varit då han fick ett slag på ett bakben. Känns väldigt fin i jobben. Det är väl ingen som går ut och vinner, en bra prestation är bland de tre. Eventuellt barfota fram, säger Tommy Strandqvist.

6 Fontaine Brodde (Henriette Larsen) fick lopp inställt senast och fick gå ett banjobb i stället. Har ett bra spår nu och öppnar ­lite snabbare längre ut, men tror det saknas lite form, men det gäller att försöka. Tror det är många som vill ha hans rygg. Normalt sett ska det vara en bra chans. Troligtvis något slags huvudlag och barfota fram, vanlig vagn, säger Kevin Oscarsson, hos Stefan Persson.

7 Red River Broline (Tobias O Eriksson) fick ett lite för ivrigt förstavarv senast, men har tagit loppet bra och känns fin. Får hon ett hyfsat lopp ska hon inte vara sämre än de tre främsta. Lättar lite i balansen, säger Jenny Andersson.

8 Ennio (Altin Daci) är en rätt fin häst som behöver ett lopp innan han kommer i form och ska vara vinst­aktuell. Tror det blir skor och brukar gå med stängt huvudlag, säger Christoffer Eriksson.

9 Manne Doc (Simon Helm) har tränat på jättebra och har jättefin form. Om han inte blir instängd ska han ha en bra chans. Eventuellt barfota om banan ­tillåter, säger Pär Olsson.

10 Firstlady Michelle (Sören Boel) gör årsdebut och har fått en bra tränings­period under vintern med ett par snabbjobb. Får smyga med i ryggar så länge som möjligt. Ingen jättehet vinstchans, kan vara på en plats. Sugna på barfota, säger Eva Boel.

V86-6, 2 640 m, auto
1 Tiger Marke (Jorma Kontio) gjorde ett bra lopp senast och Jorma får lägga upp taktiken. På det fina ­läget tycker jag att han ska ses med en platschans, säger Mikael Selin.

2 M.T.Knight Rider ­(Niclas Hammarström) hade mycket krafter kvar senast. Vi kanske får ladda lite mer den här gången och jag vill gärna se honom i ­ledningen någon gång framöver. En riktigt bra häst i mina ögon, säger Kjell O Jonsson.

3 Corky Ramirez (Oskar J Andersson) kanske behövde loppet senast för att få ­lite mer tryck i benen. Han borde kunna göra en lite bättre prestation nu och vi siktar på att komma till ledningen, säger Oskar J.

4 Undies (Pasi Aikio) är det skönt att komma igång med men jag har bara kört ett rundbanejobb efter 1.20 inför det här så formen är nog inte riktigt där än. Tror han behöver ett, två lopp i kroppen. Barfota fram och med jänkarvagn, säger Pasi.

5 Maintainability (Per Lennartsson) har blivit lite het i loppen och nu hoppas jag på ett rygglopp. Ska absolut räknas i så fall och formen sitter där känns det som, säger Marcus Sundberg.

6 Gold Twister (Göran Jansson) har vingelläge, får det mycket svårt härifrån.

7 Son of Triton (Erik Svensson) har ett svårt utgångs­läge. Räcker inte till här.

8 Level Change (Kenneth Haugstad) såg stenklar ut senast men sen fick han en galopperande häst framför sig och tog sedan inte i. Jagar pengar i första hand, säger Marcus Sundberg hos Stefan Melander.

9 Slaghöken (Björn Goop) var jättefin i sista jobbet. Ska gå barfota runt om och det är ett stort plus. Läget är perfekt då han är känslig från början och jag hoppas på pengar, säger Anna-Lena Örneholm.

10 Dom Perignon ­(Örjan Kihlström) har varit ­borta ett tag och tränat på fint ­hela vintern och kommer väl förberedd. Svårt att ­säga om han vinner direkt. Jag tror han får en jättefin säsong. Går som senast, säger Kenneth Haugstad.

11 Empire Garbo (Ulf Ohlsson) har börjat året på ett bra vis och har fin form. Loppet blev mycket ­tuffare än vad jag hade kunnat ­drömma om men väljer man att gardera och inte spika någon annan ska han med, säger Svante Båth.

12 Nirvana Broline ­(Daniel Olsson) behöver nog ett lopp i kroppen. Hon ska nog ändå vara med där ­framme på sin kapacitet, säger Eva Hjälm.

V86-7, 1 640 m, auto
1 Mr Lindy (Veijo Heiskanen) har tränat på men det kan fattas lite. Är snabb från start och jag tror inte någon tar en längd om jag kör för ledning. Barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn, säger Heiskanen.

2 Trecciadoro Rex (Joakim Lövgren) är i väldigt bra författning och har gått några bra lopp i Frankrike och kom hem därifrån på ett bra vis. Träningen går bra och det är en bra häst, även om det finns andra bra med i loppet. Jag har koll på motståndet. Vi får se hur banan blir men hon tävlar vanligtvis ­utan skor och gör det igen om banan tillåter, säger Albertus W Mollema.

3 R.G.’s Thunderbolt (Ola Samuelsson) visade sig bli sjuk i samband med förra starten och stått på medicin. Var fin i provlopp förra veckan, vi smyger med hoppas att han levererar. Skorna åker av, han är flera klasser bättre utan, säger Ola.

4 Rajah Press (Kevin Oscarsson) var dålig ­senast, tror att han kände av ­banan. Träningen känns ok. Ett öppet lopp, och ska räknas om han går som han ska, bra läge och distans. Lätta skor fram, säger Björn Lindblom.

5 Falk on Hill (Johnny Takter) hade väldigt tajt om plats senast men gick 11,6 i dödens. Man får vara nöjd med den prestationen. Känns fin i träningen efter. En platschans och vinstchans endast vid maxklaff, säger Helena Burman.

6 Unity Knick ­(Christoffer Eriksson) håller rätt bra form för dagen. Lite flax med positionerna kan vi vara trea-fyra. Tanken är barfota runt, säger Eriksson.

7 Drogba Bob (Peter ­Untersteiner) är en ­gammal kämpe som sliter på. Att vi plockar en slant här är ­realistiskt, säger Peter.

8 Amour du Coglais (­Jeppe Juel) känns jättefin. Formen är bättre än på länge men spåret tråkigt. Bland de tre. Helstängt och skor, säger Jeppe Juel.

9 Digital Product (Stefan Persson) fick ett snällt lopp senast, samma upplägg nu. Jättebra emot, men när han är bra är han riktigt bra. Vi rycker bakskorna, säger Christian Drottmar.

10 Silver Annie (Peter Ingves) blev tjock i benen inför senast och fick vila i en vecka. Nöjd om hon är bland de fem. Barfota, helstängt och jänkarvagn, säger Robert Andersson.

11 Legoholm Zon (Thomas Uhrberg) har varit bra hela vintern men var lite sämre tryck i henne senast, Tråkigt läge, krävs mycket tur för att vinna. Jänkarvagn,
säger Sofia Aronsson.

V86-8, 2 140 m, auto
1 Ma Running (Oskar J Andersson) var tung i kroppen senast och kan behöver ett lopp till. Får ett vettigt lopp här och kan dyka upp bland de tre-fyra. Jänkarvagn och barfota, säger Oskar J.

2 Carame (Ulf Eriksson) är jag jättenöjd med och satt fast med rubbet kvar ­senast. Har bra startspår, är startsnabb och kan bli bra pengar om hon kommer vettigt till. Jag har lite smygförhoppningar, för jag vet vad hon kan när det stämmer, säger Sofia Aronsson.

3 Dragondamour Sisu (Ulf Ohlsson) gick bra på upploppet senast och formen verkar bra. Fint läge, stort plus när vi kan köra barfota runt om, säger Anne Raatikainen hos Petri Salmela.

4 Maharani de Baroda (Björn Goop) kommer väl förberedd men det kan fattas lite snabbhet i benen. Det ska bli kul att se ­henne och hon kan nog ­fortsätta utvecklas, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

5 Stoneisle Ocean (Tomi Haapio) har tränat på bra efter senast. Hon har visat att det finns en hel del utveckling kvar men det är lite upp till bevis den här gången då hon går upp i klass, säger Tomi Haapio genom Anne Raatikainen.

6 Electrical (Hans-Owe Sundberg) är en startsnabb och fartfylld häst, men som riskerar svar invändigt. Ser tufft ut på papperet.

7 Alvena Uni (Kaj ­Widell) går bra varje gång men hamnade lite långt ut ­bakom bilen igen. Är bättre barfota runt om, säger Kaj.

8 Pastell Tilly (Peter G Norman) har haft en ­längre träningsperiod och tränat bra hela vintern. Har gått 1.18,5/2 100 meter som snabbast och känts fin. Risigt läge och ligger lågt i årsdebuten, säger Norman.

9 Pompano Euphoria (Kim Eriksson) har varit bra hela vintern. Lite tråkigare spår men spurtar bra och om det löser sig ska hon vara med, säger Sofia Aronsson.

10 Star Treatment (Örjan Kihlström) gick bra senast, jättefin form och är absolut på väg uppåt. Travet flyter fint för dagen och kan överraska på en bra dag. Kan bli barfota om banan tillåter, säger Kenneth Haugstad.

11 Linda’s Girl (Oskar Kylin-Blom) fick ett snällt lopp senast och kändes otroligt fin. Kan vara det bästa jag känt henne och avslutade ruggigt vasst. Bör gått framåt, säger Oskar.

12 Kitspirit (Troels Andersen) har tränat tungt i vinter och har bara gått ett banjobb. Spåret blev sämre och jag är nöjd med peng. Bar­fota fram, säger Troels.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+3)
Travhuliganen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat