Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-30, 21:42   #12
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Kör två roliga system på mina bolag (Miljondragen och Miljondragen2)

Det temporära till Klostergården:

https://app.jokersystemet.se/share/dW6A5CNMj4V5 (bolag2)

avd1.
Favoriten är bra men inte startat på ett tag dessutom är nog inte distansen någon fördel. Speedy Face kan en del och blir nog bortglömd, om överpace tror jag han vinner loppet till 11% Låser dessa två...

avd2.
Brenne Blissi har hela vintern mött stentuffa Ullströd Tea. Här står hon lika på start med motståndet ff gg och dessutom björn upp som dessutom har en seger av en start med Brenne, att ekipaget bara är spelad på knappa 10% är ofattbart! Rolig spik!

avd3.
Twings Briard går ner i klass och kan vara bäst i fältet men alla lopp skall köras och ju tyngre de ju tyngre faller de, Draget är Joo Hoo Lee som visade höga toppar i fjol och är lite väl tappad nu.

avd4.
Beive la marc står förvisso hårt inne men på kapacitet är hon billigt inne kan jag tycka, hon fick inte betalt i grannlandet i fjol trots gedigna prestationer, på Jarlsberg segern visade hon upp en visslande snabbhet från start och jag är inne på att hon kan spåra detta runt om..

avd5.
Kleppe S var tvåa bakom Polara i elitkampen i fjol och tog in metrar för metrar upploppet ned, i sin årsdebut fick hon gå ett tufft lopp i dödens och det är bra rapporter på henne nu, kan bli hästen att slå. Tekno Odin är lägesgynnad men inte alls som han var förr.. Övertar spets från nr1?

avd6.
Jag gillar Bryssel och björn skickar inte hästen till Klostergården om han inte tror på en stark prestation. Given etta. nr 4 är en bra häst och säljer sig dyrt om han kommer till spets. Jeppe låter också nöjd med nr 12 som vi har med i beräkningarna..

avd7
BBS sugerlight bör fronta eller krypa ner i rygg, Finns ju tillgång på Open Strech på Klostergården. Tripolini Vp blev VM fyra i fjol och visade hög standard. Årsdebuten sa inte så mycket då loppet blev odramatiskt. Har jeppe ställt i ordning så lär han bjuda på strid... Quick fix lär fronta men kan ju också släppa ledningen och ta Open S? West wing är toppad för uppgiften och Broberg är helnöjd! I love Paris är en fin sort som mycket väl kan kriga ner dem med klaff. Thai Brodway kan också öppna, om barfota runt om är den också intressant... 5%

God tur!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+2), kunghumle (+1)

Senast redigerad av Klanke den 2018-03-30 klockan 21:52.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat