Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-18, 11:48   #9
Kattbert
 
Kattberts avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 355
Sharp$: 54

Spreadsheet 1
Stats: 80 - 117 - 17
ROI: 97.42%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Nej jag tror inte riktigt på det här. Jag håller med om att Newcastle kommer att vara taggade men det är inte till Villas fördel.
Så där på känsla skulle jag uppskatta att Newcastle blir ett mittenlag, kanske lite på övre halvan till och med. Nu ser jag på aftonbladet att Strömberg tippat 10 i topp och att Newcastle inte ryms med där men att Aston Villa hamnar på 9:e plats. Oddsen säger ungefär samma sak och de placerar Newcastle strax under Aston Villa. Vad gäller Newcastle så rankas de iaf som det uppflyttade lag som har störst potential.
Jag har svårt att se att Aston Villa skall ha ett odds ned mot 2 när de allmänt tippas tillhöra samma tabellskikt som Newcstle.
Möjligt är att det kommer att gå en skiljelinje mitt i tabellen så att lagen på övre sidan är betydligt bättre än de påundre sidan trots att de placeringsmässigt är nära varandra. Men om så inte är fallet så borde oddsen nästan vara spegelvända till det de är idag.

Lite märkligt också att Aston Villa talades det inte alls om inför premiären. Jag själv trodde på dem och skulle helt säkert ha spelat dem om jag inte skulle ha påverkats av den tystnad som rådde kring Aston Villa och som jag antog hängde ihop med diverse strul i klubben. Men nu lyser det plötsligt om Aston Villa. Nu är de plötsligt mycket bättre än tidigare. Men jag skulle säga att de är varken bättre eller sämre än tidigare. De är det gamla Villa och det är gott så. Men de är ingen stabil toppklubb som kan förväntas resa till Newcastle och ta 3 poäng. Jag kommer förmodligen inte att satsa på en rak 1:a men på nåt sätt emot Aston Villa.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kattbert är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat